25/04/2024

Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Σπύρος Ράτης για το πρόβλημα με τον υπάλληλο του ταχυδρομείου

1

Ο Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Σπύρος Ράτης μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο απάντησε για το πρόβλημα που υπάρχει στο Ταχυδρομείο των Αγίων Θεοδώρων που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων.
Δεν υπάρχουν άτομα για να καλύψουν τη θέση του υπαλλήλου στο Ταχυδρομείο των Αγ. Θεοδώρων και μάλιστα ο υπάλληλος έρχεται για έναν μήνα και χρειάζεται κάθε φορά εκπαίδευση τουλάχιστον 10 μέρες. Το πρόβλημα υπάρχει και στο Σοφικό και στο Ξυλόκαστρο. Απλά εκεί υπάρχουν παλιοί υπάλληλοι και οι ήδη εργαζόμενοι καλύπτουν τις βασικές ανάγκες. Στους Αγίους Θεοδώρους το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι έφυγαν με εθελούσια σύνταξη οι υπάλληλοι και έτσι ο μοναδικός εκάστοτε υπάλληλος καλείται να καλύψει όλο τον φόρτο, ενώ η σύμβασή του είναι μόλις για 1 μήνα και πάλι από την αρχή δημιουργείται το πρόβλημα. Ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων έχει επικοινωνήσει με τον Διευθυντή, με τα κεντρικά και με τους Υπουργούς της Βουλής και αναζητείται λύση.
Φυσικά η διαπίστωση του Προέδρου κ Φίλιππα Θυμή είναι απολύτως εύστοχη μιας και παρατήρησε χαρακτηριστικά ότι  « είναι η συνταγή η μελετημένη εδώ και χρόνια ότι απαξιώνουμε απαξιώνουμε κάτι μέχρι να το σιχτιρίσει ο κόσμος και να κλείσει…».
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Σπύρος Ράτης για το πρόβλημα με τον υπάλληλο του ταχυδρομείου

  1. Πάντως είναι απαράδεκτο, μία πόλη σαν τους Αγ. Θεοδώρους με τόση κίνηση, και καλή γενικά υποδομή να μην μπορεί να εξασφαλίσει, έμπειρο υπάλληλο για τα ΕΛΤΑ και να αναγκάζονται οι κάτοικοι αυτής της πόλης, για να στείλουν μία επιστολή, να πηγαίνουν μέχρι την Κόρινθο ή το Λουτράκι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *