Ανεβαίνει η θερμοκρασία φτάνει στους 35 βαθμούς!

0

Ανεβαίνει η θερμοκρασία φτάνει στους 35 βαθμούς!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

«Χτυπάει» 35 ο υδράργυρος

Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και την Ανατολική Μακεδονία περιμένουμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 21 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα κεντρικά και νότια ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *