Ανέγερση Νέου Δημοτικού σχολείου στα Ίσθμια, στην Κυρά Βρύση

4

Ακόμα ένα πολύ σημαντικό έργο για το Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόφαση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη :
Ένταξη της Πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΣΘΜΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5007895 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» Στην παρούσα πράξη προβλέπεται η ανέγερση του Νέου Δημοτικού σχολείου Ίσθμιας σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κυρά Βρύση Ίσθμιας επί της ασφαλτοστρωμένης οδού Ίσθμιας- Εξαμιλλίων.
Το σχολείο αποτελείται από ένα κτίριο Εμβαδού επιφανείας 1.173 μ2 και συνολικής δόμησης 2033 μ2 με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα που περιλαμβάνει ισόγειο υπόγειο και όροφο.
Στο υπόγειο στεγάζεται αίθουσα γυμναστικής, αποθήκες, λεβητοστάσιο και λοιποί βοηθητικοί χώροι.
Tο ισόγειο στεγάζει επτά εξειδικευμένες αίθουσες διδασκαλίας (υπολογιστών, φυσικής, ξένων γλωσσών κτλ), αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο εστίασης, κυλικείο, χώρους εισόδου και χώρους αναμονής καθώς και W.C. μαθητών, καθηγητών και ΑΜΕΑ. O όροφος στεγάζει ένδεκα αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη και WC. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε : 3.739.677,01 ευρώ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Ανέγερση Νέου Δημοτικού σχολείου στα Ίσθμια, στην Κυρά Βρύση

  1. Μπισμπίκη μ’ αυτό με το μουσείο έχεις γίνει γραφικός πια. Δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά θέματα; Όλα τα χει η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε

  2. Έμαθε τώρα και βγαίνει φωτογραφίες μόποιον βρει

  3. ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *