24/04/2024

Αισθησιακό ινστιτούτο αισθητικής με μασάζ και … ερωτικές υπηρεσίες

0

Εμφανίστηκε ως «δόλωμα» και πέρασε χειροπέδες σε πέντε νεαρές κοπέλες – Αναζητούνται οι ιδιοκτήτες του ινστιτούτου κατηγορούμενοι για μαστροπεία

Υπηρεσίες μασάζ και ερωτικές υπηρεσίες παρείχε ένα κέντρο αισθητικής που λειτουργεί στη Λάρισα, φυσικά με πρόσθετη αμοιβή για την οποία δεν παρείχε αποδείξεις!

Τα όσα συνέβαιναν στους χώρους του, έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως «δόλωμα».

Ο αστυνομικός πήγε στο ινστιτούτο με τηλεφωνικό ραντεβού παριστάνοντας τον πελάτη και πλήρωσε με ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα 50 ευρώ, από τα οποία τα 30 ευρώ θα κρατούσε η επιχείρηση για τις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε, ενώ τα υπόλοιπα 20 ευρώ θα έπαιρνε η 26χρονη μασέζ με την οποία είχε συμφωνήσει να έχει σεξουαλική επαφή.

Όταν ολοκληρώθηκε το μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη, η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε την συμφωνημένη ερωτική πράξη, αλλά ο αστυνομικός την συνέλαβε. Μαζί με το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν και άλλα 1.195 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ενώ προσήχθησαν άλλες τέσσερις εργαζόμενες ηλικίας 22, 23, 26 και 37 χρόνων, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήτες του ινστιτούτου, που κατηγορούνται για μαστροπεία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *