27/07/2024

Αγάπη και Feng-shui τις γιορτές

0

Αγάπη και Feng-shui τις γιορτές

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αγάπη και Feng-shui

Όλοι περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να βρεθούμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Φίλοι που θα έρθουν, ένα ταξίδι, δείπνο με την οικογένεια. Ονειρευόμαστε, δέντρα, δώρα, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ταινίες.

Πριν βγείτε για να ψωνίσετε τα δώρα σας, θυμηθείτε: 

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε είναι η αγάπη. Μια αγκαλιά, ένα φιλί. Σημασία δεν έχει το πόσο ακριβό είναι το δώρο σας. Το σημαντικό είναι να βγαίνει από την καρδιά σας. Ειδικά στα παιδιά χαρίστε αναμνήσεις. Πιστεύετε ότι μετά από χρόνια θα θυμούνται το παιχνίδι που τους χαρίσατε; Όχι. Θα θυμούνται όμως ότι κάτσατε όλοι μαζί, παίξατε, μαγειρέψατε, κάνατε αγκαλιές, γελάσατε. Χαρίστε στους ανθρώπους γύρω σας και στα παιδιά σας υπέροχες αναμνήσεις που θα θυμούνται και θα κρατούν μέσα τους για μια ολόκληρη ζωή.

Γιατί η ουσία δεν φαίνεται. Δεν έχει μορφή. Η ουσία είναι συναίσθημα, την νιώθεις και την δίνεις μόνο με το βλέμμα, με την αγκαλιά. Αυτό έχουμε όλοι ανάγκη. Πείτε στους γύρω σας πόσο τους αγαπάτε. Μην φοβάστε να το δείξετε. Είναι απελευθέρωση για εσάς και για τους άλλους.

Αυτά τα Χριστούγεννα αρωματίστε το σπίτι με σπιτικά γλυκά και φαγητά, ανάψτε κεριά, δείτε χριστουγεννιάτικες ταινίες, μείνετε με τις πιτζάμες. Γεμίστε το σπίτι με θετική ενέργεια. Πως; Χαμογελώντας! Το γέλιο είναι η καλύτερη πηγή ενέργειας. Σας γεμίζει ζωντάνια, ηρεμία, αγάπη, θαλπωρή.
Σας γεμίζει ουσία.

Αποτοξινωθείτε από τα περιττά.

Δείτε ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε. Αγοράστε δώρα όχι με γνώμονα το κόστος αλλά τον άνθρωπο. Σκεφτείτε: τι θέλετε να πείτε σε αυτόν που δωρίζετε; Ότι τον αγαπάτε, ότι τον σκεφτήκατε, ότι είναι σημαντικός για εσάς. Αυτό θέλει να λάβει και ο άλλος. Την αγάπη σας. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Χαρίστε όμορφα λόγια, κομπλιμέντα. Όλοι είμαστε ξεχωριστοί, πείτε το. Δείξτε στους γύρω σας πόσο ξεχωριστοί είναι για εσάς.

Το Feng shui είναι η θετική ροή της ενέργειας στο χώρο. Και μας το ανταποδίδει. Σκέφτεστε καλύτερη πηγή θετικής ενέργειας από την αγάπη;

Πηγή: gynaika.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *