Παραγκωνισμό του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Καταγγέλλει ο Πρόεδρος Χρ. Ντούσικος και καλεί τα μέλη σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

0

¨Διαίρει και Βασίλευε¨

Φαίνεται τελικά ότι το Σύστημα των καρεκλοκένταυρων παλαιοσυστημικών συνδικαλιστικών «Βαμπίρ» της επιχειρηματικότητας στην Κόρινθο, δεν εννοούν, ακόμη και σήμερα που η επίθεση στον μικροεπαγγελματία και την επιχείρηση είναι ολομέτωπη, να στηρίξουν στην προσπάθεια επιβίωσης και να αντισταθούν μαζικά ενωμένοι στην επιβολή μέτρων εξαθλίωσης του ελεύθερου επαγγελματία!

Μετά την απαράδεκτη προσχεδιασμένη ανυπόστατη δυσφημιστική και προσβλητική επίθεση που δέχτηκε ο κλάδος της Εστίασης, στην συνάντηση των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της Κορινθίας με σκοπό την οργάνωση διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και των δανειστών από την «πρόεδρο» της ΟΕΒΕ (τοπικής ομοσπονδίας) Μαρίνας Ταουξίδη, την περίεργη στάση του οικοδεσπότη εμπορικού συλλόγου εκείνη την στιγμή, αλλά ακόμη και σήμερα να μην αναφέρει σε δημοσιεύσεις των Μ.Μ.Ε την συμμετοχή του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. στις κινητοποιήσεις., ενημερώνουμε τους συναδέλφους επαγγελματίες του κλάδου της Εστίασης, την κοινωνία της Κορινθίας και τους υπόλοιπους επιχειρηματικούς φορείς ότι:

Το Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. νομού Κορινθίας, λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ, όπως προκύπτει από το καταστατικό και τα πρακτικά αρχαιρεσιών του τα οποία έχουν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ως οφείλουμε, χωρίς να έχουν προσβληθεί και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δίνουμε διαπιστευτήρια σε κανέναν άλλο πέραν των νομίμων εκπροσώπων μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα προβληματισμού, σε όλους τους εκπροσώπους φορέων του νομού, όσους ανυστερόβουλους και καθαρούς στη συνείδηση έχουν απομείνει, να αποβάλλουν από τους κόλπους τους επικίνδυνα άτομα που εφαρμόζουν τακτικές του ¨διαίρει και βασίλευε¨ και υπηρετούν αλλότρια ή εξωθεσμικά συμφέροντα.

Καλούμε τα μέλη μας και τους επαγγελματίες της Εστίασης στον νομό, σε Ε Κ Τ Α Κ Τ Η  Γ ε ν ι κ ή  Σ υ ν έ λ ε υ σ η την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 14.00 το μεσημέρι, που θα γίνει στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, Κολιάτσου 32 στο ισόγειο.

Λειτουργούμε με σκοπό την επαφή σε κλίμα καλής συνεργασίας του κλάδου με την κοινωνία, την ανιδιοτελή διαβούλευση για εξεύρεση λύσεων ικανών να αντιμετωπίσουν την ύφεση και την δημιουργία συνθηκών επιχειρηματικής υγείας.

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ντούσικος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *