27/07/2024

Άφαντος ο Πούτιν – Η Καμπάεβα τον ξαναέκανε πατέρα ή συμβαίνει κάτι άλλο;

0

Άφαντος ο Πούτιν – Η Καμπάεβα τον ξαναέκανε πατέρα ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Άφαντος ο Πούτιν - Η Καμπάεβα τον ξαναέκανε πατέρα ή συμβαίνει κάτι άλλο;Άφαντος ο Πούτιν – Η Καμπάεβα τον ξαναέκανε πατέρα ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Η “εξαφάνιση” του Ρώσου προέδρου ενισχύει τις φήμες ότι βρίσκεται κοντά στη φημολογούμενη σύντροφό του, Αλίνα Καμπάεβα, και ότι η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης έφερε στον κόσμο το παιδί του.

Φήμες ότι η Αλίνα Καμπάεβα έφετε στον κόσμο το παιδί του Βλάντιμιρ Πούτιν
Χθες η ελβετική tabloid εφημερίδα Brick κυκλοφόρησε με ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Καμπάεβα είχε μεταβεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε πολυτελή μαιευτική κλινική στο Λουγκάνο της Ελβετίας, όπου έφερε στον κόσμο τον καρπό της σχέσης της με τον Ρώσο πρόεδρο.

Το Κρεμλίνο διαψεύδει τις φήμες, όμως η απουσία του Πούτιν από δημόσιες εμφανίσεις τις τελευταίες μέρες έχει κάνει τους ψιθύρους να οργιάσουν. Κανείς δημοσιογράφος δεν έχει δει τον πρόεδρο από τις 5 Μαρτίου, όταν συναντήθηκε με τον Ματέο Ρέντσι. Αναβλήθηκε μετάβασή του στο Καζακστάν, ενώ ακόμα και μια φωτογράφισή του που δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου για την Ημέρα της Γυναίκας, είχε γίνει 3 ημέρες πριν.

Ακούστηκε ακόμα και ότι είναι άρρωστος ή ότι υπήρξαν πληροφορίες για πραξικόπημα αλλά η εκδοχή με την Καμπάεβα φαντάζει ως η πιο πιθανή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *