27/07/2024

Άγνωστες φωτογραφίες από τον 8ο γάμο της Ελίζαμπεθ τέιλορ με κουμάρο τον Μάκιλ Τζάκσον [photos]

0

Άγνωστες φωτογραφίες από τον 8ο γάμο της Ελίζαμπεθ τέιλορ με κουμάρο τον Μάκιλ Τζάκσον [photos]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον όγδοο γάμο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με κουμπάρο τον Μάικλ Τζάκσον! 

Η τελετή έγινε το 1991 στην Neverland, στην έπαυλη του βασιλιά της ποπ παρουσία 160 καλεσμένων. Τότε η αξέχαστη ηθοποιός αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με οικοδόμο σύντροφό της, Λάρι Φορτένσκι.

liz-taylor-6-435.jpg
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δόθηκαν από το ίδρυμα που φέρει το όνομα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και δημοσιεύτηκαν από το People, η νύφη ήταν εξαιρετικά μαυρισμένη, ενώ φορούσε ένα σαμπανιζέ νυφικό αξίας 25.000 δολαρίων, δώρο του Valentino.

liz-taylor-7-435.jpg
Στο πλευρό της στεκόταν ο σύζυγός της και ο καλός της φίλος Μάικλ Τζάκσον, o οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα, ενώ συνοδευόταν από την Μπρουκ Σιλντς.

liz-taylor-8-435.jpg
Κατά τη διάρκεια της τελετής γινόταν ο απόλυτος πανικός από τους φωτογράφους προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καρέ. Ελικόπτερα πετούσαν πάνω από τη Neverland για να καλύψουν το «γάμο της χρονιάς», ενώ ένας παπαράτσι έφτασε στο σημείο να πέσει με αλεξίπτωτο λίγα μέτρα μακριά από το ζευγάρι, τρομοκρατώντας το γαμπρό και τη νύφη.

liz-taylor-11-435.jpg

Όσο για τη φύλαξη του χώρου και του ζευγαριού; Είχαν αναλάβει πρώην στρατιωτικοί από το Ισραήλ και 100 άνδρες ασφαλείας. 

Resizer.ashx

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *