Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων – Πρόγραμμα

0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ και ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το Δ.Σ. της “Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων” σας προσκαλεί να στηρίξετε με την παρουσία σας τη νέα εποχή που ξεκινά στην ιδιόκτητη στέγη της (Κολοκοτρώνη 2 στην Κόρινθο), όπου παράλληλα δημιουργείται και η «Παγκορινθιακή Βιβλιοθήκη», που θα στεγάσει και θα διασώσει όλα τα βιβλία όλων των Κορινθίων συγγραφέων.
Ξεκινάμε με μια σειρά από βραδιές τιμής και μνήμης, αφιερωμένες στην προσωπικότητα και το έργο τεσσάρων μελών της ΕΚΣ που «έφυγαν» από τον κόσμο μας, με σκοπό να ψηλαφίσουμε με σεβασμό την πνευματική κληρονομιά που μας άφησαν.
Τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ και τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2017 θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες μας εκδηλώσεις στη στέγη της ΕΚΣ σε βράδια Δευτέρας και ώρα 7.00 μ.μ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

1) Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, βραδιά τιμής στη μνήμη του ιατρού-συγγραφέα Ρένου-Παναγιώτη Ρώτα. Παρουσιάζουν: κ. Γιάννης Μπάρτζης, συγγραφέας, πρόεδρος του ΔΣ της ΕΚΣ, κ. Παύλος Καράγιωργας, συγγραφέας-σκηνοθέτης-πρόεδρος του Κορινθιακού Θεάτρου «Βασίλης Ρώτας».
2) Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, βραδιά τιμής στη μνήμη της ποιήτριας Ευαγγελίας Παπαχρήστου-Πάνου. Παρουσιάζουν: κ. Γιάννης Μπάρτζης, συγγραφέας, πρόεδρος του ΔΣ της ΕΚΣ, κα. Ελένη Συκά-Κοντόζογλου, ποιήτρια, εκδότης περιοδικού «Κορινθιακοί Ορίζοντες».
3) Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, βραδιά τιμής στη μνήμη του πρώτου Προέδρου της ΕΚΣ, δικηγόρου-συγγραφέα Ματθαίου Ανδρεάδη. Παρουσιάζουν: κ. Σωτήρης Κοκκωνάκης, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΚΣ, κ. Πέτρος Θωμαΐδης, δικηγόρος.
4) Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, βραδιά τιμής στη μνήμη του δικηγόρου-ποιητή Γιάννη Σπηλιόπουλου (Θέσπη). Παρουσιάζουν: κ. Γιάννης Σώκος, επικοινωνιολόγος, ποιητής, μέλος του ΔΣ της ΕΚΣ, κ. Κώστας Βασιλείου, συγγραφέας, κ. Τάκης Παπαγγελόπουλος, δικηγόρος, μεταφραστής, κ. Συμεών Σταμπουλούς, φιλόλογος, δοκιμιογράφος, κριτικός.

Παρατήρηση-Δέσμευση: Σε όλες μας τις εκδηλώσεις η ώρα έναρξης 7.00 μ.μ. θα τηρηθεί με απόλυτη συνέπεια, ενώ η συνολική διάρκεια των ομιλιών-παρουσιάσεων-συζητήσεων δε θα ξεπερνά τη μία ώρα.

Έχοντας κατά νου αυτή μας τη δέσμευση, παρακαλείστε οι μεν επισκέπτες να προσέρχεστε εγκαίρως, οι δε ομιλητές να προσαρμόζουν ανάλογα τους χρόνους των εισηγήσεών τους.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Δ. Μπάρτζης, PhD Γιώργος Κωστούρος

Η στέγη μας προς το παρόν θα είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα 6-8 μ.μ., κάθε Τετάρτη 11-13 π.μ. και 6-8 μ.μ. και κάθε Πέμπτη 6-8 μ.μ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *