27/04/2024

Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης: Αύξηση εσόδων του Loutraki Thermal Spa κατά 33% [Video]

5

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης αναφέρθηκε στην πρόοδο που σημειώνει στα κέρδη το Loutraki Thermal Spa καταγράφοντας αύξηση εσόδων κατά 33%.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη αυτή η αύξηση στα έσοδα που έγινε μέσα από ανταποδοτικές κινήσεις, με ελάχιστο κόστος ή ακόμα και με μόνο αντάλλαγμα την παραχώρηση γραφείου στην εταιρεία του κ. Θανάση Ζόγκα που βοήθησε στην προώθηση του Loutraki Thermal Spa επειδή του επέτρεψαν να στεγάζεται η εταιρεία του στο κτίριο του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου του Λουτρακίου.
Εδώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θα πρέπει να συγχέουμε τη στέγαση του LTO στο ίδιο κτίριο (στο Αλεξάνδρειο)  με την πρώην ιδιότητα του κ. Ζόγκα ως υπαλλήλου συνεργαζόμενου στενά με τον Πρόεδρο του Lto  κ.  Σπύρο Καραβούλη,  θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Ζόγκας έχει μία εντελώς ανεξάρτητη εταιρεία, συνεπώς τα εύσημα για την αφιλοκερδή προσφορά αφορούν αποκλειστικά και μόνο την εταιρεία του κ. Ζόγκα και δεν αντανακλώνται στη συνεισφορά του LTO.

Φυσικά η τοποθέτηση του κ. Δημάρχου έχει πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία γι’ αυτό και προτείνουμε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης: Αύξηση εσόδων του Loutraki Thermal Spa κατά 33% [Video]

  1. Χωρίς επενδυτή και χωρίς το μίνιμουμ γκαραντί είναι άδικος κόπος

  2. Αυτά τα δωρεάν κουπόνια γιατί δεν τα δίνετε στους δημότες; Γιατί πρέπει εμείς να πληρώνουμε και να έρχονται όλοι οι αθηναίοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα για να απολαμβάνουν τα δικά μας οφέλη; Ντροπή μεγάλη! Αν είναι έτσι γίνε Δήμαρχος στους αθηνέους

  3. Όλοι ευεργέτες, όλοι δουλεύουν δωρεάν. Φοβερό!!!!
    Σε τι ωραίο κόσμο ζούμε

  4. Κοροιδεύεστε όλοι μεταξύ σας. Μιλάτε για αύξηση κερδών όταν δεν έχετε υπολογίσει τις αποσβέσεις. Μιλάτε για έσοδα όταν το σπα καταρρέει και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες του. Έχετε προσωπικό που δεν ξέρει να μιλήσει ούτε δυό ξένες γλώσσες και βαριέται που ζει και πάτε τώρα να ανταγωνιστείτε σοβαρούς προορισμούς του εξωτερικού. Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είσαστε!

  5. ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΣΠΑ! ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΣΕΡΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *