26/04/2024

Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν | Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

8

Ρωτάτε: Τι θα γίνει τελικά με τις διημερησίες; Ποιο θα είναι το νέο ΔΣ του Δημοτικού Συμβουλίου; Ποιοι οι Πρόεδροι της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής ποιότητας ζωής; Και κυρίως θα αλλαξει ή όχι  ο Δήμαρχος τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ – Αγ. Θεοδώρων; Σενάρια κυκλοφορούν πολλά με την επίσημη θέση του Δημάρχου Γ. Γκιώνη ότι στην απόφαση που θα πάρει θα συνυπολογίσει το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει ο κάθε Αντιδήμαρχος, καθώς και το γεγονός ότι θα πρέπει να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα σε συνδυασμό με την οικονομική αποζημίωση που δικαιούνται οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ – Αγ. Θεοδώρων.

Το επικρατέστερο  σενάριο θέλει να:
Παραμένει Πρόεδρος του ΔΣ ο νυν Πρόεδρος Πέτρου Παναγιώτης.
Ο έμπειρος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας συνεχίζει στη θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας.
Η πιο δύσκολη απάντηση αφορά τον Αντιδήμαρχο ΤΥ Θανάση Γεωργίου με 3 σενάρια γύρω από τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιδημάρχου ΤΥ:
Πρώτον παραμένει ο ίδιος για λόγους ικανότητας και συνοχής του συνδυασμού
Δεύτερον αντικαθίσταται από τον νέο και φιλόδοξο Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Παντελέου
Τρίτον αντικαθίσται από τον Αγιοθεοδωρίτη Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Ράτη.
Τι θα απογίνει η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Πρωτοπαππά; Θα υπηρετήσει τον Δήμο από τη θέση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων Φίλιππας Θυμής αντικαθίσταται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ο μόνος Δημοτικός Σύμβουλος που δήλωσε ρητά την επιθυμία του να αναλάβει κάποιο αξίωμα ήταν ο Κώστας Παντελέου. Αυτή η επιθυμία του θα τύχει αποδοχής; Και αν ναι τι θα γίνει; Πρόεδρος της  ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων στην οποία μετέχει είτε Αντιδήμαρχος ΤΥ; Η θέση του Αντιδημάρχου συνάδει με το αντικείμενο της επαγγελματικής δραστηριότητάς του, για τις ικανότητες δεν έχουμε ακόμα άποψη μιας και δεν έχει δοκιμαστεί σε ανάλογη θέση. Δεν το γράφουμε συγκριτικά με τον νυν Αντιδήμαρχο ΤΥ, εξάλλου δεν θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τη θητεία του νέου Κώστα Παντελέου με μια μακρά θητεία στα έδρανα του Αντιδημάρχου Θ. Γεωργίου. Θα αναρωτιόταν λοιπόν κάποιος γιατί να αντικαταστήσεις έναν Αντιδήμαρχο που ομολογουμένως παράγει έργο και επιλύει άλυτα ζητήματα ετών; Ίσως ακριβώς γι’αυτό: η δύναμή του γίνεται αδυναμία του, αναγνωρίζεται όμως από τους δημότες ακόμα και αν επισκιάζει άλλα μέλη του συνδυασμού.

 

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι θα πάρουν την απάντηση αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 κατά τη συνάντηση της Δημοτικής ομάδας του Γιώργου Γκιώνη στις 11 παρά τέταρτο σύμφωνα με αυτούς που θα αντικατασταθούν και στις 11 και τέταρτο σύμφωνα με εκείνους που θα παραμείνουν.
Όλοι οι υπόλοιποι στις 12:00 το μεσημέρι, καθώς τότε θα γίνει ειδική συνεδρίαση του Σώματος για να εκλεγούν τόσο τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν | Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

  2. Ο Γεωργίου ότι ήταν να δώσει το δωσε δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει καιρός να αναλάβουν νέα παιδιά που θα πάνε τον δήμο μπροστά και τους Αγίους μπροστά

  3. ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

  4. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

  5. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ

  6. καλο ειναι να τουσ αλλαξει γιατι δεν ειδαμε και πολλα πραγματα δυομισι χρονια τωρα να δουμε μια ασπρη μερα

  7. τον εαυτο του να αλλαξει τους αλλους να τους αφησει εκει που ειναι την κανουν την δουλεια τους με το παραπανο

  8. Εσυ παντως κ. μπλογκερ δεν θα σε αλλαξει ο Γκιωνης.Εσενα θα σε αφησει αντιδημαρχο Μ.Μ.Ε.Εξαλλου ξημερωβραδιαζεσαι στο δημαρχειο ,κριμα ειναι και κανεις και καλη δουλεια,μην σου πω καλυτερη απο το Μαρακι τον Τασουλη τον Μπισμπικη και τα αλλα παιδια.Τελος προχωραμε σε δημοψηφισμα για να παραμεινεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *