26/04/2024

Αποκλειστικό Loutrakitv.gr | Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από τέως Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά! [Video]

6

Αποκάλυψη  πυροδότησε έντονες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του αποψινού Συμβουλίου. Ο τεως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Π. Βαρελάς αποκάλυψε με ευθύτητα και θάρρος ότι επί Δημαρχίας Κ. Λογοθέτη αιρετός μοίραζε το νερό όπως ήθελε αυτός στις εκτός σχεδίου περιοχές.
Επίσης μίλησε ανοιχτά για 130 ρολόγια στο Λουτράκι,  632 θαμμένα στους Αγ. Θεοδώρους και 17 που αποκαλύφθηκαν στην Περαχώρα σκεπασμένα από έργα που έχουν γίνει. Τα ρολόγια αυτά δεν έχουν μετρηθεί ποτέ και δεν πλήρωναν. Υπάρχουν και άλλα ρολόγια που γράφουν άσχετο όνομα και δεν βεβαιώνονται σε κανέναν.
Η μεγαλύτερη όμως αποκάλυψη ήταν η ασύδοτη συμπεριφορά Δημοτικών Συμβούλων από τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη  “Με τους Πολίτες Μπροστά” που έπαιρναν νερό από το νερό του Δήμου στις εκτός σχεδίου περιοχές και πότιζαν ελιές (χωρίς να πληρώνουν εννοείται). 

Τα στοιχεία αυτά είναι ήδη στη διάθεση του νυν Προέδρου της ΔΕΥΑΛ – Αγ. Θεοδώρων Φίλιππα Θυμή και από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε σχεδιάζει να τα αξιοποιήσει προκειμένου να περιορίσει την κατασπατάληση του Δημοτικού μας αγαθού που δεν είναι άλλο από το νερό.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Αποκλειστικό Loutrakitv.gr | Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από τέως Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά! [Video]

  1. ΞΕΦΤΙΛΑ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΣΥΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ

  2. Και γιατί τα λες τώρα βρε Βαρελά όταν ήταν Δήμαρχος ο Λογοθέτης στόμα είχες και μιλιά δεν είχες. Τώρα σε πήρε ο πόνος να τα πεις. Αφού λες ότι ήξερες τι γίνεται έπρεπε να πας στον εισαγγελέα δεν σου λέω να πήγαινες σαν πρόεδρος σαν απλός πολίτης έπρεπε να πας.

  3. ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΔΕΔΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΜΠΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  4. Ο Μουζάκης έπεσε απ’ τα σύννεφα δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γίνεται τόσα χρόνια ούτε ξέρει κάτι καλά καλά

  5. Όταν σε παρακάλαγε ο Γίωργης να μπεις στο ψηφοδέλτιο το σκεφτόντουσανε μαλακία σου θα ησουνα ακόμα πρόεδρος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *