E-LA-WON Τι κάνει ένα ελαιόλαδο γευστικό και θρεπτικό; Τα μυστικά του σωστού ελαιολάδου !

Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας E-LA-WON, ο άνθρωπος που πιστεύει στην έννοια του ευ ζην και τιμά τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα αναδεικνύοντάς τα με πολυτελείς συσκευασίες και προωθώντάς τα παγκοσμίως σε απαιτητικό κοινό, μίλησε στην Ελίνα Φανίδου και το Loutrakitv.gr για τα στάδια παραγωγής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, τα σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξει κάποιος, έτσι μας μύησε στα στάδια παραγωγής του ελαιολάδου από την ελιά ως τον … “Υγρό Χρυσό” του Ομήρου.
Γιατί έχει σημασία η συνεχής εκπαίδευση γύρω από το αντικείμενο; Γιατί δεν κάνει να μαζεύουμε τις ελιές όταν βρέχει; Παίζει ρόλο ο χρόνος της επεξεργασίας της ελιάς; Πως πρέπει να φυλάσσεται το ελαιόλαδο για να διατηρείται όσο το δυνατόν καλύτερα; Τι είναι η πνοή αζώτου;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που ανακαλύπτουμε στο βίντεο που ακολουθεί μέσα από μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση στα ελαιοπερίβολα της E-LA-WON στην Πελοπόννησο και στη συνέχεια στο ελαιοτριβείο  :

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.