20/04/2024

Δήλωση Πέτρου Τατούλη για το εκλογικό αποτέλεσμα

0

Δήλωση Πέτρου Τατούλη για το εκλογικό αποτέλεσμα:  

«Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου πάμε όλοι μαζί για τη Μεγάλη Νίκη!»

«Ο λαός της Πελοποννήσου ψήφισε και με την ψήφο του μας έδωσε την εντολή να συνεχίσουμε τον αγώνα για την Νίκη την επόμενη Κυριακή!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους μας εμψύχωναν και μας αγκάλιαζαν σε κάθε μας βήμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και επιβεβαίωσαν στις κάλπες την απόφασή τους για μια Ανεξάρτητη και Ισχυρή Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας δώσατε δύναμη να προχωρήσουμε μαζί, βάζοντας πάνω απ’ όλα την Πελοπόννησο!

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού μας που έδωσαν δυναμικά και καθαρά τη μάχη για μια Νέα Πελοπόννησο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία. Το αποτέλεσμα έχει τη σφραγίδα αυτής της ισχυρής και ανεξάρτητης ομάδας!

Θέλω να συγχαρώ τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Μανώλη Μάκαρη, Δημήτρη Κουτσούλη, Νίκο Κουτουμάνο, Γιάννη Μιχαλόπουλο και Δήμητρα Λυμπεροπούλου που έδωσαν έναν έντιμο και δύσκολο πολιτικό αγώνα. Δεσμεύομαι πως από την 1η Ιανουαρίου θα συνεργαστούμε ουσιαστικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και να προωθήσουμε όλοι μαζί σύγχρονες πολιτικές για μια Παραγωγική, Εξωστρεφή, Πράσινη, Ασφαλή και Ανθρωποκεντρική Πελοπόννησο.

Καλώ όλες τις Πελοποννήσιες και όλους τους Πελοποννήσιους να δώσουμε μαζί τη μάχη και τις επόμενες ημέρες, για να πετάξουμε οριστικά από την Πελοπόννησο το σύστημα που θέλει να ελέγχει την Περιφέρεια και να κάνει τις δουλειές του με τους υπαλλήλους του.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη Ανατροπή.

Πάμε για την μεγάλη Νίκη, για μια Ανεξάρτητη, Προοδευτική και Δημοκρατική Πελοπόννησο.

Να δημιουργήσουμε μαζί τη φωτεινή Πελοπόννησο του 2030».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *