Όταν είσαι στην καυτή Αθήνα και ακούς στο ραδιόφωνο για τις παραλίες του Λουτρακίου!

Οδηγώντας καλοκαίρι στην Αθήνα το συναίσθημα λίγο πολύ γνωστό: κίνηση, άγχος να προλάβεις τις υποχρεώσεις και ζέστη που σε κάνει να ψάχνεις να βρεις μια ανάσα δροσιάς και να ανυπομονείς να βρεθείς σε μια παραλία. Μόνη απόλαυση στη δύσκολη μέρα ένας αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός.
Καθώς ακούγαμε λοιπόν τον Red FM, μια ευχάριστη έκπληξη μας έκανε να ταυτίσουμε αυτό που λαχταρούσαμε με αυτό που ακούσαμε.
Ένα ραδιοφωνικό σποτ έκανε εικόνες τις πεντακάθαρες παραλίες, τις αμέτρητες επιλογές εστίασης, τα ξενοδοχεία και όλα αυτά να βρίσκονται δίπλα στην Αθήνα. Ήταν το ραδιοφωνικό spot του LTO που διαφήμιζε τον δήμο μας σε όλη την Πρωτεύουσα!
Το μόνο βέβαιο είναι ότι μας πλημμύρισε ικανοποίηση και μια δροσερή αύρα καλοκαιριού ακούγοντας στο διαφημιστικό να αναφέρονται όλες οι περιοχές του Δήμου μας: Λουτράκι, Περαχώρα, Άγιοι Θεόδωροι, Σχίνος. Φυσικό είναι, αφού ο Δήμος μας είναι ένας δήμος με αμέτρητες επιλογές.
Έχει όλα αυτά που ανυπομονούμε να ζήσουμε μόλις λείψουμε έστω για λίγο απο τον τόσο προικισμένο τόπο μας, είναι όλα αυτά που περιγράφονται σε ποστ στο visit loutraki που μας παρουσιάζει τις παραλίες μας μία μία και μας κανει να επιθυμούμε διακαώς να τις γυρίσουμε όλες για μοναδικές βουτιές!

Σας αφήνουμε με αυτό και πολλές ευχές για ένα καλό Σαββατοκύριακο, το πρώτο για αυτό το καλοκαίρι.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.