Φθινοπωρινά Αστέρια για την E-LA-WON

Στον μεγαλύτερο διαγωνισμό σε συμμετοχές στον κόσμο, GreatTaste Awards 2021, στον οποίο έλαβαν μέρος πάνω από 14.000 προϊόντα, με 500 έμπειρους κριτές σε τυφλή γευσιγνωσία, η ELAWON διακρίθηκε με συνολικά τέσσερα αστέρια. Η εταιρεία συμμετέχει κάθε χρόνο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, γι΄ αυτό και πέρσι απέσπασε και το βραβείο Great Taste Producer.

Η σφραγίδα αναγνωρίζεται μεταξύ των καταναλωτών και των εμπόρων ως άριστη ποιότητα. Τα Χρυσά αστέρια των GreatTaste θεωρούνται τα «Όσκαρ της γεύσης». Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της ELAWON που τιμήθηκαν με τα αστέρια του διαγωνισμού και με τις απόψεις των κριτών είναι τα εξής:

Το μέλι Καστανιάς με 2 αστέρια: «Ένα υπέροχα πλούσιο κεχριμπαρένιο μέλι με νότες κάστανου στη μύτη. Μια πολύ υπέροχη γεύση με διαρκές φινίρισμα και τέλεια γλυκύτητα. Απολαύσαμε τη σύντομη, πικρή επίγευση που μας επέτρεψε να απολαύσουμε την τελική γεύση του». Το μέλι καστανιάς κατατάσσεται στα καλύτερα μέλια του διαγωνισμού.
Το αγουρόλαδο Green Fresh με 1 αστέρι: «Ένα ελαιόλαδο με φρουτώδες άρωμα και νότες από γρασίδι, με πιπεράτη επίγευση, ιδανικό να το απολαύσετε με τα γεύματά σας».
Το μέλι Βανίλιας με 1 αστέρι: «Ένα πολύ φυσικό, ανόθευτο,λαμπερό μέλι με υπέροχη, χρυσή λάμψη, καθώς και απαλή, ισορροπημένη γλυκύτητα».

Όπως επισημαίνει ο CEO της E-LA-WON, κος Ιωάννης Καμπούρης, «για τις ελληνικές εταιρείες η παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς υποστηρίζεται τόσο η θέση των προϊόντων στις αγορές, όσο και η εναρμόνιση με τις επιταγές στο παγκόσμιο στερέωμα των τροφίμων και των ποτών. Με τις νέες βραβεύσεις η εταιρεία μας έχει φτάσει τα 91 βραβεία και βαδίζει πάντα με

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.