Φεστιβάλ Γαστρονομίας Taste of Loutraki [Video]

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του ετήσιου γαστρονομικού φεστιβάλ με τίτλο  «Taste of Loutraki» που αναμένεται να ξεκινήσει  τον Ιούνιο του 2022. 

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου,  υπό την αιγίδα και τη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και  με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης-μελών του Συλλόγου Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης πήραμε μια γεύση από το πως δοκιμάζουμε το λάδι και το κρασί, άνθρωποι με εμπειρία στο αντικείμενο μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους το όραμά τους για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, την καθιέρωση της γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής και τη στόχευση σε προσέγγιση τουριστών με γαστρονομικές και οινοτουριστικές αναζητήσεις. Φυσικά για να μιλάς για την ποιότητα των προιόντων θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζεις ο ίδιος τη διαφορά και στη συνέχεια να θέλεις να δώσεις στον επισκέπτη το καλύτερο, με πλήρη επίγνωση της ευθύνης για την εικόνα που θα έχει στη συνέχεια για τον τόπο που επισκέφθηκε, για τις αναμνήσεις που θα χαραχθούν στη μνήμη του και θα τις μοιραστεί παραπέρα.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια αποσπάσματα: 

 

Παρουσίαση του project, σύντομοι χαιρετισμοί και περιγραφή  του φεστιβάλ και των σκοπών του από εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρείας Respond On Demand.

 Ελαιογνωσία

Οινογνωσία

 Παρουσίαση του τοπικού γλυκού «ντρέδουρα» από την ομάδα Experience Perahora. Ένα διασκεδαστικό παιγνίδι γεύσεων που ανέδειξε την νικήτρια που έφυγε με πεντανόστιμο έπαθλο και πανέμορφο αναμνηστικό! 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.