Υπερψηφίστηκε η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ Λουτρακίου 15 σε σύνολο 24 [Video]

Υπερψηφίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ Λουτρακίου. Το σημείο στο οποίο μεταφέρεται είναι το πάρκινγκ που βρίσκεται πίσω από τη Λέσχη Αξιωματικών, όπου το ΚΤΕΛ θα προβεί στην κατασκευή του κτιρίου που θα το στεγάσει. Ιστορική ημέρα η χθεσινή καθότι επιτέλους το κέντρο του Λουτρακίου οδεύει προς την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού ύστερα από 20 και πάνω χρόνια που ταλανίζει αυτό το θέμα.
Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης ακούστηκαν απόψεις που επικεντρώθηκαν κυρίως στο μίσθωμα που καλείται να καταβάλλει το ΚΤΕΛ για την χρήση του χώρου. Εξάλλου τα τεχνικού περιεχομένου ζητήματα έχουν δρομολογηθεί ήδη από την προηγούμενη θητεία του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, το θέμα της τελευταίας συνεδρίασης περιοριζόταν στην μετεγκατάσταση ή μη.

Υπερ της μετεγκατάστασης ψήφισαν οι Θ. Γεωργίου, Θ. Σακελλαρίου, Κ. Δήμου, Κ. Παντελαίου, Σ. Παπαθανασίου, Σ.Πέρρας, Σ.Κορδαλή, Δ.Πρωτονοτάριος, Τ. Σακελλαρίου, Δ. Βασιλείου, Β. Βασιλείου, Γ.Κοντός, Π.Πέτρου, Μ. Πρωτοπαππά, Σ. Ράτης.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα που απομόνωσε το Loutrakitv.gr

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρακάτω video.
Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για δημότες και ΜΜΕ και δεν απαιτείται κάποιος κωδικός σύνδεσης:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.