Το ανθρώπινο πρόσωπο του L-Medical ! Τώρα τα Rapid Test μόνο με 5 ευρώ!

Το L-Medical ανταποκρίνεται και πάλι στις ανάγκες της εποχής και μάλιστα σκύβοντας πάνω από το πρόβλημα με κοινωνική ευαισθησία προσαρμόζει την ήδη χαμηλή τιμή ακόμα χαμηλότερα για να μπορούν να διασφαλίσουν όλοι τον έγκαιρο έλεγχο μέσω αξιόπιστου Rapid Test.
Επειδή ο έλεγχος δεν είναι μόνο θέμα προσαρμογής στις προσταγές της νέας ΚΥΑ αλλά πρωτίστως θέμα υγείας, το L-Medical κάνει πραγματικά προστιτό τον έλεγχο για όσους θέλουν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή αν έχουν νοσήσει. Φυσικά στο νέο πλαίσιο των ρυθμίσεων που εισήχθησαν για τους ανεμβολίαστους η διενέργεια συχνών Rapid Test για λόγους εργασίας είναι ακόμα πιο επιβεβλημένη και το ακριβό κόστος επιβαρύνει τον εργαζόμενο που παλεύει να τα βγάλει πέρα. Και για τον λόγο αυτό το L-Medical προσάρμοσε την τιμή του Rapid Test στα 5 ευρώ.Τα test κοροναϊού COVID19, τα Test Αντισωμάτων (IGG, IGM) καθώς και ο Μοριακός Έλεγχος PCR γίνονται με αξιοπιστία και ταχύτητα χωρίς να ταλαιπωρούνται οι ενδιαφερόμενοι και χωρίς να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο και χρήμα.Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το L-Medical είναι Πιστοποιημένο Κέντρο για Rapid Test και για Μοριακά τεστ με άδεια από τον Ιατρικό Σύλλογο και Ε.Ο.Δ.Υ και ΗΔΙΚΑ. Στο χώρο του L-Medical πραγματοποιούνται τεστ και δίνονται τα πιστοποιητικά που είναι απαραίτητα για ταξίδι και για λόγους  εργασίας. Φυσικά τα τεστ αυτά γίνονται και για να διαπιστώσει κάποιος αν είναι θετικός είτε αρνητικός στον ιό και να ελέγξει την υγεία του με αξιοπιστία.

Τα αποτελέσματα των Rapid Test είναι διαθέσιμα σε περίπου 15 λεπτά ενώ τα αποτελέσματα της PCR ανάλυσης σε 12 – 24 ώρες.

Κλείνετε ραντεβού στο 2744026400.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.