Τι θα φάμε σήμερα; Pizza ! Δείτε το νέο μενού του IL Gusto

Τώρα που η νηστεία είναι πίσω μας και το αρνάκι που περιμέναμε να φάμε πως και πως δεν μπορούμε ούτε να το βλέπουμε επειδή παραφάγαμε, τώρα πέφτει στο τραπέζι η αγαπημένη ερώτηση: τι θα φάμε σήμερα; Ειδικά αν ψάχνουμε κάτι νόστμο και ειδικά αν βαριόμαστε να μαγειρέψουμε και ειδικά αν θέλουμε να αράξουμε απλά στον καναπέ και να δούμε τηλεόραση μέχρι να τη βαρεθούμε τότε η λύση έρχεται μόνη της κάνοντας μικρούς και μεγάλους να φωνάζουν με ενθουσιασμό – Pizza!

Κι αφού συμφωνήσαμε να φάμε Pizza μένει να αποφασίσουμε ποιες γεύσεις θα παραγγείλουμε. Οι επιλογές πολλές και να σας πω την αλήθεια ο πιο εύκολος τρόπος να επιλέξουμε είναι να αφήσουμε το βλέμμα μας να γλιστρήσει στον νέο κατάλογο του IL Gusto και όπου μας κάνει κλικ!
Οι προτάσεις για Pizza αμέτρητες και ψήνεται απο τα πιο αγνά υλικά σε 3 διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τη λαχτάρα μας για Pizza κι ανάλογα με την παρέα μας, αλλά αν θέλετε κάτι διαφορετικό τότε το IL Gusto μπορεί να σας προτείνει  ζουμερά calzone, φρεσκοψημένα πεϊνιρλί με πλούσια γέμιση ακόμα και Pizza σοκολάτα για επιδόρπιο ή για τις γλυκιές λιγούρες μας.

IL Gusto
Ελευθερίου Βενιζέλου 45  Λουτράκι
Delivery από τις 12:30 έως αργά το βράδυ 27440-22751 
facebook
Instagram
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.