Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα τον λάθος άνθρωπο

Μήπως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτόν τον τίτλο; Μήπως είναι η κολλητή σου που σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο επειδή ερωτεύτηκε, και πάλι, τον λάθος άνθρωπο;

Η αλήθεια είναι ότι από εμένα δεν θα ακούσεις κριτική. Ως γνήσια Καρκίνος έχω το δικό μου μερίδιο σε λάθος επιλογές και παρορμητικές αποφάσεις, επομένως καταλαβαίνω τον άνθρωπο που θέλει να πέσει με τα μούτρα, κι ας ξέρει ότι θα το μετανιώσει πικρά. Και αν δεν έχεις ήδη καταλάβει ποια είναι τα 4 ζώδια που τυφλώνονται μπροστά στο πάθος και πέφτουν με μαθηματική ακρίβεια πάνω στον ακαταλληλότερο, διάβασε παρακάτω.

Κριός

Ίσως το πιο παρορμητικό ζώδιο που υπάρχει. Θέλει να τα ζει όλα στο κόκκινο και δίνει πολύ μεγάλη βάση στην εξωτερική εμφάνιση. Επειδή δυσκολεύεται να επενδύσει σε μία σχέση και να αναλύσει τα ίδια της τα συναισθήματα, είναι πιθανό να διαλέξει εξαρχής τον λάθος άνθρωπο. Μετανιώνει πολύ γρήγορα και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος

Η βασίλισσα των λάθος επιλογών. Ερωτεύεται περισσότερο τον ίδιο τον έρωτα και λιγότερο τον άνθρωπο που έχει απέναντί της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει τι του βρήκε, όταν περάσει λίγος καιρός. Της αρέσει να κλαίει και να μελαγχολεί και να μην βρίσκει την πολυπόθητη ηρεμία μέσα σε μία σχέση. Με τον καιρό μαθαίνει όμως.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ένα μικρό θέμα με την αυτοεκτίμηση και τη μοναξιά. Είναι πολύ πιθανό να επιλέξει τον λάθος άνθρωπο, αν η εναλλακτική είναι η απόλυτη μοναξιά. Μπαίνει λοιπόν σε μία σχέση που δεν αξίζει τον κόπο, επενδύει και μετά δυσκολεύεται να απεμπλακεί όταν βλέπει ότι δεν αξίζει.

Τοξότης

Το μεγαλύτερο πράγμα που έχει σημασία για τον Τοξότη είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Επιλέγει λοιπόν άτομα που δεν τον πρήζουν, αλλά εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος. Να επιλέξει τον άνθρωπο που αδιαφορεί πλήρως και φτάνει στο άλλο άκρο. Μετά αναρωτιέται γιατί δεν μπορεί να κάνει μία σχέση της προκοπής.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.