Τα Τρίκαλα έβαψαν κόκκινες κάποιες διασταυρώσεις! 

Τα Τρίκαλα είναι πραγματικά μία πανέμορφη πόλη που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει. Είναι ξεχωριστή καθώς ο Δήμος κάνει εξαιρετικά έργα με σκοπό να αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης. Κατά συνέπεια διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων και τους κάνει πιο ευτυχισμένους. Μερικές από τις ιδιαίτερες καινοτομίες στην πόλη είναι τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, τα αυτόματα λεωφορεία και η ευρεία χρήση ποδηλάτου.

Πλέον μία νέα καινοτομία κάνει την εμφάνισή της στο κέντρο της πόλης. Ο Δήμος Τρικκαίων βάφει τις διαβάσεις και τα σταυροδρόμια της πόλης με χρώμα κόκκινο.

Η πρώτη διάβαση με κόκκινο χρώμα είχε κατασκευαστεί στο Ριζαριό, έξω από το Δημοτικό Σχολείο, ενώ ακολουθούν άλλες δύο: μία στην Αγία Μονή (7ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Πύλης) και μία στο Μεγαλοχώρι, έξω από το εκεί Δημοτικό Σχολείο.

Ωστόσο, πρόσφατα ολοκληρώθηκε μία ακόμα υπερυψωμένη διάβαση. Πρόκειται για τη διάβαση στη διασταύρωση των οδών Μαυροκορδάτου και Βούλγαρη. Αυτή η διασταύρωση αφορά σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία των Τρικάλων με αυξημένη κίνηση οχημάτων.

Σύμφωνα με το trikalavoice, η διάβαση εξυπηρετεί πολίτες αλλά και μαθητές/τριες των 5ου και 31ου Δημοτικών Σχολείων Τρικάλων, βοηθώντας στη μείωση της ταχύτητας των οχημάτων και στη συνακόλουθη μείωση ατυχημάτων.

Τέλος, ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη ολοκληρώσει την ανανέωση χρωματισμού σε τουλάχιστον 100 διαβάσεις στις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα και τα χωριά. Ενώ απράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις με τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων έξω από πόρτες σχολείων, για πρόσθετη ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.