Συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης [Video]

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι έχει ξεκινήσει. Σήμερα στη Συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι νιώσαμε ότι κάτι σπουδαίο συμβαίνει στον τόπο μας!
Δεν είναι τυχαία  η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το 2021, δεν είναι τυχαίο το ότι θα αγωνιστούν  750 αθλητές από 50 διαφορετικές χώρες ανάμεσά τους παγκόσμιοι αθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης και Ολυμπιονίκες.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υποδεχθεί περίπου 900 αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διαιτητές, που εκτός από την αθλητική υπόσταση της διοργάνωσης θα συμβάλουν και στην ανάδειξη της Χώρας μας, του Δήμου μας καθώς και στην ανάπτυξη του αθλοτουρισμού.
Δείτε παρακάτω τη Συνέντευξη Τύπου όπου απηύθυναν χαιρετισμό και ανέπτυξαν τα οφέλη της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ Αναστάσιος Γκιολής, ο Έφορος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ Βασίλης Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος SportCamp A.E.  κ Σπύρος Καραβούλης. ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ Σάκης Παπαθανασίου, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης κ Κωνσταντίνος Θάνος και ο Πρωταθλητής Ελλάδος κ Ηλίας Μπούκης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.