Συμβουλές για καλοκαιρινό Smokey eye look

Σε ό,τι αφορά το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ προτιμάμε πάντα να φοράμε όσο το δυνατόνσυμβοθλες. λιγότερα προϊόντα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και το smokey look μας θέλουμε να δείχνει πιο ελαφρύ, πιο καλοκαιρινό. Γι’αυτό και σήμερα θα σου δείξουμε πώς να πετύχεις κι εσύ ένα καλοκαιρινό smokey look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Ξεκίνα απλώνοντας concealer ή primer στο κινητό πάνω βλέφαρο του ματιού σου. Αυτό θα βοηθήσει τη σκιά σου να μείνει για περισσότερο χρόνο στα μάτια σου. Αν έχεις λιπαρό δέρμα άπλωσε πρώτα στα βλέφαρα κάποιο προϊόν που απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ όψη.
Αφού βάλεις primer πρόσθεσε ταμποναριστά πούδρα και στη συνέχεια ξεκίνα να δημιουργείς το smokey look. Το μεγάλο μυστικό για να δείξει ένα smokey μακιγιάζ πιο καλοκαιρινό είναι να χρησιμοποιήσεις ροζ αποχρώσεις. Διάλεξε 3 χρώματα, από off-white μέχρι ροζ, ροδακινί ή μπρούτζινο και ξεκίνα απλώνοντας πρώτα την πιο ανοιχτή απόχρωση στα μάτια σου. Στη συνέχεια βάλε έναν πιο σκούρο τόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών και στο τέλος άπλωσε μια μεσαία απόχρωση ενώνοντας τους 2 τόνους που είχες βάλει προηγουμένως και κάνοντας καλό blending.

Tip! Μην χρησιμοποιείς eyeliner σε υγρή μορφή γιατί αυτό το προιόν δεν τα «πηγαίνει» καλά με τη ζέστη!
Φυσικά, στα καταστήματα με είδη καλλυντικών μπορείς να βρεις αδιάβροχες σκιές που θα σε βοηθήσουν ώστε να αποκτήσεις το look που θέλεις χωρίς να ανησυχείς για τη ζέστη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.