Στο Ναό του Δία στη Νεμέα η Dior Cruise 2022 καμπάνια

H Dior Cruise 2022 καμπάνια ταξίδεψε στο Ναό του Δία στη Νεμέα

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea-561559192

Ο οίκος Dior αποκάλυψε τη νέα του καμπάνια, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, αποτίοντας φόρο τιμής στην φωτογράφιση του Paris-Match πριν από 70 χρόνια στην Ακρόπολη.

Τώρα για την καμπάνια της συλλογής, ο οίκος Dior επέλεξε ένα ακόμα εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο, το Ναό του Δία στη Νεμέα που χρονολογείται από το 330 π.Χ και ενώνει τρεις αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της ελληνικής αρχαιότητας. Η επιλογή αυτού του σκηνικού δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού με αυτό τον τρόπο ο οίκος Dior ήθελε να αναβιώσει την αξέχαστη φωτογράφιση με τις couture Dior δημιουργίες που πραγματοποιήθηκε στον Παρθενώνα πριν από 70 χρόνια, για το περιοδικό Paris-Match.

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea0

1/3©Dior

Η φωτογράφος Julia Hetta αποτύπωσε τα μοντέλα του οίκου Dior αιθέρια, με δημιουργίες που παντρεύουν την παράδοση με το σύγχρονο στυλ. Οι αέρινες σιλουέτες, οι πτυχώσεις των φορεμάτων και ο πέπλος, συναντούν τα sneakers και όλα τα Dior σύμβολα όπως η Dior Bobby bag ή το Bar jacket. Ένα παιχνίδι με το φως και την κίνηση που αποτυπώνει μια σύγχρονη Οδύσσεια, την Οδύσσεια της Maria Grazia Chiuri για τη δημιουργία της Cruise 2022. Το σίγουρο είναι πως μέσα από αυτή την καμπάνια οι εικόνες της Ελλάδας και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού ταξιδεύουν για ακόμα μια φορά την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea2

2/3©Dior

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea4

3/3©Dior

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.