
Στην αποψινή του ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς έφερε δυσάρεστα νέα καθώς ανακοίνωσε πως στις κόκκινες περιοχές περιλαμβάνεται και ο Δήμος Κορινθίων καθώς υπάρχουν πολλά ενεργά κρούσματα με αυξητική τάση. Επίσης σε περιοχή αυξημένου κινδύνου περιήλθε και ο Δήμος Νεμέας.
Πως μεταφράζεται αυτό;
Όπως επεξήγησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης:
Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και
κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.
Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής πρέπει να έχει κάνει παραγγελία, να λάβει από το κατάστημα μήνυμα με το ραντεβού της παραλαβής, η οποία θα γίνεται εκτός καταστήματος.
Από αυτό το σύστημα θα εξαιρεθούν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα βιβλιοπωλεία. Τα συγκεκριμένα καταστήματα θα λειτουργούν με τη μέθοδο click in shop. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι θα υπάρχει επικοινωνία του πελάτη με το κατάστημα, που θα στέλνει μήνυμα με το ραντεβού για τις αγορές. Τη συγκεκριμένη ώρα ο πελάτης θα πηγαίνει στο κατάστημα, στέλνοντας SMS στο 13033 με τον κωδικό 2.
Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί,