ΠΡΟΣΟΧΗ Αυστηροί έλεγχοι στη βυθιζόμενη σε όσους εισέρχονται στην Κόρινθο

Μπλόκο ΤΩΡΑ στην βυθιζόμενη γέφυρα στην Ποσειδωνία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Κορινθίων βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση εως την 1η Μαρτίου. Η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για λόγους υγείας ή εργασίας. Το να εισέρχεστε στην Κόρινθο και να μην σας σταματήσουν είναι απλά θέμα τύχης. Αυτό σε ότι αφορά το πρόστιμο. Σε ότι αφορά την «πανδημία» τόσο για τη δική σας υγεία όσο και για την προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου απλά σκόπιμο θα ήταν να συμμορφωνόμαστε καλού κακού.

Την ένταξη του Δήμου Κορινθίων στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης  (επίπεδο Κόκκινο) ανακοίνωσε την Παρασκευή η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο δήμος Κορινθίων ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  η πόλη της Κορίνθου από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και για 10 ημέρες ( έως την 1ηΜαρτίου 2021) θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα μέτρα που ορίζει ένταξη στην «κόκκινη ζώνη”.

Τα μέτρα αυτά είναι:

1ο. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί

2ο. Η μετακίνηση από και προς το δήμο Κορινθίων δεν επιτρέπεται με εξαίρεση λόγους υγείας και εργασίας.

3ο.Λειτουργούν δια ζώσης όλα τα σχολεία πλην των λυκείων τα οποία θα λειτουργήσουν με τηλε-εκπαίδευση

3ο. Στους χώρους λατρείας, επιτρέπονται μέχρι 9 άτομα κατά την τέλεση λειτουργιών.

4ο. Η λειτουργία καταστημάτων γίνεται με την μέθοδο της παράδοσης click away. Στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία γίνεται με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού. Τα καταστήματα κλείνουν στις 5 το απόγευμα.

5ο. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Για την λειτουργία των αθλητικών χώρων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος καλεί και παρακαλεί όλους τους πολίτες να επιδείξουν αυτήν την περίοδο αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Να τηρήσουν απαρέγκλητα όλα τα υγειονομικά μέτρα, όλα τα μέτρα ατομικής τους προστασίαςκαθώς επίσης και να ενημερώσουν άμεσα το γιατρό,  τις υγειονομικές αρχές και τους ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή,  εάν νοσήσουν.

Μόνο έτσι θα βγούμε γρήγορα από την αυξημένη επιτήρηση.  Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητά μας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.