Ο Silvio Berlusconi χωρίζει την 34χρονη σύντροφό του επειδή βρήκε καλύτερη και νεότερη

Γνωστός… καρδιοκατακτητής, ακόμα και στα 84 χρόνια του, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός δεν διστάζει να εγκαταλείψει την 34χρονη σύντροφό του για τον καινούριο του έρωτα! Γιατί όχι αφού μπορεί και το θέλουν κι οι δύο;

Πιο συγκεκριμένα, ο πάλαι ποτέ «Καβαλιέρε» χώρισε την Φραντσέσκα Πασκάλε έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως «παραμένουν φίλοι», όπως διευκρίνισε το πολιτικό κόμμα του, το Φόρτσα Ιτάλια, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε εξομολογηθεί κάποτε σε συνέντευξή της ότι ζητάει κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι  ξαφνιάστηκε από την απόφαση αυτή του αειθαλούς Μπερλουσκόνι και έκανε γνωστή την «έκπληξή» της, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica. «Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει, όπως έκανα εγώ» ήταν οι πρώτες της δηλώσεις.

Παντρεμένος ήδη δύο φορές, ο Μπερλουσκόνι μάλλον υπέκυψε στα θέλγητρα ενός 30χρονου μοντέλου, της Μάρτα Φασίνα, η οποία τυγχάνει να είναι και βουλευτής του κόμματός του. Οι λαϊκές εφημερίδες αναφέρθηκαν στη νέα σχέση του, κάνοντας την Φραντσέσκα Πασκάλε να δηλώσει στο περιοδικό «Novella 2000» πως η νεαρή βουλευτής κοιμάται στο σπίτι του Μπερλουσκόνι.

Η Μάρτα Φασίνα

Ο νέος έρωτας του Μπερλουσκόνι «ήρθε στο φως» από παπαράτσι, που φωτογράφισαν τον Ιταλό μεγιστάνα και τη νέα του «κατάκτηση» να αναχωρούν από ξενοδοχείο στην Ελβετία, συνοδευόμενοι από σκύλους που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι και την Φραντσέσκα Πασκάλε. «Με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος του Κοινοβουλίου να βγάζει βόλτα τον σκύλο μου. Όμως, αυτό δεν με ενοχλεί» σχολίασε «καυστικά» η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Εμείς θα τους ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένοι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.