Ντουμπάι: Ολόγυμνες γυναίκες φωτογραφίζονταν σε μπαλκόνι

Για δημόσια ακολασία συνελήφθησαν περισσότερες από 12 γυναίκες, οι οποίες φωτογραφίζονταν ολόγυμνες σε μπαλκόνι σε διαμέρισμα στο Ντουμπάι για διαφημιστικούς λόγους. Σε φωτογραφία απεικονίζονται τουλάχιστον 19 γυναίκες οι οποίες προετοιμάζονταν για γυμνή φωτογράφιση, η οποία φέρεται να είναι για ισραηλινό porn site. Συνωστίζονται γυμνές σε καναπέδες και καρέκλες, μάλλον γύρω από έναν φωτογράφο, μέσα στο διαμέρισμα.

Σε άλλη φωτογραφία καταγράφονται εννέα γυμνές γυναίκες να στέκονται σε μπαλκόνι στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τουλάχιστον μία γυναίκα είναι ντυμένη και κάθεται στον καναπέ ενώ άλλο ένα άτομο εμφανίζεται να σκηνοθετεί τη φωτογράφιση.

Ωστόσο, αυτό το περιστατικό μπορεί να “τραυματίσει” τη νέα σχέση επειδή τα μοντέλα παραβίασαν τους νόμους των Εμιράτων για δημόσια ευπρέπεια. Η νομοθεσία που καλύπτει το γυμνό και άλλες “άσεμνες συμπεριφορές”, επιβάλλει ποινές έως έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 5.000 dirham (983 λίρες). Ο διαμοιρασμός πορνογραφικού υλικού τιμωρείται επίσης με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως 500.000 dirham σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, οι οποίοι βασίζονται στον ισλαμικό νόμο ή τη Σαρία. Τα μοντέλα στη γυμνή φωτογράφιση ήταν μέρος ενός διαφημιστικού κόλπου για έναν ισραηλινό ιστότοπο, που θεωρείται ότι είναι μια έκδοση ενός αμερικανικού site για ενήλικες, που δεν έχει κατονομαστεί.

Το Σάββατο το απόγευμα οι φωτογραφίες και τα βίντεο περισσότερων από 12 γυναικών που πόζαραν στη σειρά ολόγυμνες σε μπαλκόνι σε πλούσια αστική γειτονιά του Ντουμπάι μέρα μεσημέρι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σοκάροντας την ομοσπονδία των εφτά εμιράτων, όπου παραβατικές συμπεριφορές, όπως τα δημόσια φιλιά ή η κατανάλωση αλκοόλ χωρίς άδεια, τιμωρούνται με φυλάκιση. Η αστυνομία του Ντουμπάι είπε ότι όσοι συνελήφθησαν για το “άσεμνο” βίντεο παραπέμφθηκαν στη δημόσια δίωξη. “Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές”, ανέφερε η δήλωση της αστυνομίας, “δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων”.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.