Μικρές αλλαγές στα μαλλιά που θα σε κάνουν αμέσως να δείχνεις νεότερη! 

Ένα anti-aging κούρεμα λειτουργεί με 2 τρόπους: τραβώντας την προσοχή σε ένα άλλο σημείο του προσώπου μακριά από τις ρυτίδες, και κρύβοντάς τες με τούφες μαλλιών. Οι αφέλειες συνδυάζουν και τους 2 αυτούς παράγοντες μαζί και γι’ αυτό είναι “η καλύτερη τακτική για ένα νεανικό look. Μάλιστα τα curtain fringes που αγκαλιάζουν τα ζυγωματικά θα χαρίσουν ένα εφέ contouring τελείως φυσικό.

 

Σκάλες και στρώσεις για φρέσκο αποτέλεσμα

Ήρθε η στιγμή να πεις μία και καλή αντίο στα flat γεωμετρικά μαλλιά που “τραβούν” προς τα κάτω το πρόσωπό σου και το κάνουν να φαίνεται πιο επίμηκες και γερασμένο. Ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα κούρεμα με σκάλες και να δημιουργήσει ένα πιο φυσικό ντεγκραντέ εφέ. Προσοχή μόνο τα μπροστινά layers να είναι πιο μακριά, γιατί αλλιώς το κούρεμά θα δείχνει ξεπερασμένο.

Πειραματίσου με την χωρίστρα

Ποιος είπε ότι η αλλαγή της χωρίστρας δεν μπορεί να μεταμορφώσει το look και να σβήσει μερικά χρόνια. Αν έχεις τη χωρίστρα σου στην ίδια πλευρά εδώ και πολύ καιρό, είναι λογικό τα μαλλιά σου να φαίνονται flat. Άλλαξε πλευρά στη χωρίστρα  -ή δοκίμασε την στην μέση- και φρέσκαρε έτσι την εμφάνισή σου.

Φώτισε το μπροστινό μέρος των μαλλιών

Ακόμη και αν έχεις ένα πιο μοντέρνο χρώμα στα μαλλιά σου, μπορείς να υιοθετήσεις μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο στεφάνι γύρω από το πρόσωπο σου. Κύριο χαρακτηριστικό είναι να προσθέσεις πιο ζεστές, ανοιχτές ανταύγειες στην σκούρα βάση του μπροστινού μέρους των μαλλιών. Αυτό το παιχνίδι φωτεινότητας και αντίθεσης άλλωστε είναι που κάνει το όλο hair look τόσο νεανικό.

 

Ναι στα waves όχι στις μπούκλες

Οι μπούκλες και μάλιστα αυτές που δείχνουν απόλυτα φυσικές αποτελούν ένα χτένισμα που όλες οι γυναίκες αγαπάνε. Επομένως φρόντισε να πετύχεις ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα που δεν θυμίζει κομμωτήριο, αλλά το φυσικό σπάσιμο που δημιουργεί η θάλασσα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέι ειδικό για beach waves από τη μέση μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου και με τα δάχτυλά σου να χτενίσουν και να ανακατέψουν λίγο τις τούφες.

 

Δες το αναλυτικό βίντεο του Justin Hickox:

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.