Μάνα αγόρασε αυτόματο πωλητή και αναγκάζει τα παιδιά της να πληρώνουν για σνακ 

Οι περισσότεροι άνθρωποι κατά την διάρκεια της καραντίνας, έγιναν λίγο απρόσεκτοι στην διατροφή τους, ενώ τα περισσότερα παιδιά του έδωσαν και… κατάλαβε με τις σοκολάτες, τα γαριδάκια και τα σνακς γενικότερα.

Η οικογένεια της Sarah Balsdon, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έχει τέσσερα παιδιά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι, τα πιτσιρίκια ήθελαν κάτι να τσιμπήσουν, το οποίο δεν ήταν και τόσο καλό για την υγεία τους.

Έτσι, η νοσηλεύτρια από το Northumberland αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο vending machine, το οποίο γέμισε με τις αγαπημένες λιχουδιές των μικρών της.

Μόνο για να μπορέσουν να πάρουν ότι θέλουν, θα έπρεπε να πληρώσουν. Κάτι που θα τα βοηθούσε να αντιληφθούν και την σημασία των χρημάτων.

Πως όμως θα έβγαζαν λεφτά; Είτε βοηθώντας στις δουλειές του σπιτιού, είτε ολοκληρώνοντας χωρίς προβλήματα τα διαβάσματά τους.

«Για να δούμε πόσο θα θέλουν τα γλυκά τώρα. Βαρέθηκα από τους τσακωμούς για τα ανθυγιεινά σνακς κατά την διάρκεια της καραντίνας και για αυτό αγόρασα έναν αυτόματο πωλητή.

Αν θέλουν γλυκά, θα κάνουν διάφορα πράγματα προκειμένου να κερδίσουν τα χρήματα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα, αλλά όχι τόσο όσο εγώ», έγραψε η μητέρα των δύο αγοριών και των δύο κοριτσιών.

Μάλιστα, για να κάνει το όλο concept πιο δίκαιο, εκτός από τις αγαπημένες λιχουδιές των παιδιών, έβαλε και τις δικές της.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.