Κυριακή, αφορμή για εκδρομή στη σπηλιά της Φώκιας!

Η Κυριακή είναι παραδοσιακά μια μέρα για εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς και τους καλοκαιρινούς μήνες μια μέρα για νέες ανακαλύψεις. Κάθε παραλία και μια βουτιά, κάθε παραθαλάσσια καμπύλη και ένας κρυμμένος παράδεισος!
Από την άλλη η Κυριακή είναι μέρα που θέλουμε και να μείνουμε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι, να φάμε αργά νόστιμο πρωινό και να χαλαρώσουμε χαζεύοντας το οτιδήποτε στο κινητό μας.
Πως συνδυάζονται αυτά τα δύο; Πως συνδυάζεται η ξεκούραση με τις νέες εικόνες κι εμπειρίες; Πολύ απλά. Όπως το Λουτράκι συνδυάζει βουνό και θάλασσα, σε μια μικρή ακτίνα που εκτείνεται στα όρια του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ανακαλύπτουμε νέα μέρη που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα και φυσικά δεν χάνουμε ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για μακρινά εξαντλητικά ταξίδια σε πολυσύχναστους προορισμούς, Αυτά θα τα κάνουμε ίσως αργότερα όταν θα έχουμε περισσότερο χρόνο εκτός αν πάλι μας κερδίσει ένας προορισμός που ξανά και ξανά μας προκαλεί να τον εξερευνήσουμε. Παίρνουμε ιδέες από το επίσημο instagram account Visit Loutraki.
Η πασίγνωστη πια Σπηλιά της Φώκιας  είναι κάτι από το οποίο θα ξεκινήσουμε σήμερα. Ελάτε κι εσείς ίσως συναντηθούν οι δρόμοι μας και ανταλλάξουμε εντυπώσεις !
Photo by VisitLoutraki in Σπηλιά της Φώκιας with @visitgreecegr, @mythicalpeloponnese, @wu_greece, @enjoycorinthia, @peloponnese_gr, @loutrakiblog.gr, and @visit_peloponnese. May be an image of outdoors.
Featured photo by @marini.xen  
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.