Ιρλανδές μοναχές έσπασαν την καραντίνα για να συμμετάσχουν σε εξορκισμό

Δύο Ιρλανδές μοναχές αγνόησαν τις απαγορεύσεις μετακίνησης λόγω lockdown και ταξίδεψαν από το Κορκ στο Δουβλίνο για να παρεβρεθούν σε εξορκισμό για τους ηγέτες της Ιρλανδίας, στο πάρκο Χέρμπερτ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του New York Post, η αδερφή Irene Gibson και η αδελφή Anne Marie ταξίδεψαν στο νησί Emerald Isle για να εκδιώξουν τα υποτιθέμενα κακά πνεύματα του Προέδρου της Ιρλανδίας και των κορυφαίων νομοθετών του έθνους, σε μια εποχή όταν όλη η Ιρλανδία βρισκόταν σε καθολικό lockdown και ήταν απαγορεύμενες όλες οι μετακινήσεις.
Η αποστολή εξορκισμού στις 8 Δεκεμβρίου από το Κορκ στο Δουβλίνο ήταν περίπου 135 μίλια σε μια υπαίθρια μάζα την οποία παρακολούθησαν περίπου 70 άτομα. Σύμφωνα με τους κανόνες lockdown της Ιρλανδίας, δεν επιτρέπονταν να συγκεντρωθούν υπαίθρια περισσότερα από 15 άτομα τότε.
Ένα βίντεο του εξορκισμού δείχνει τον πατέρα Giacomo Ballini, της ομάδας   Εταιρεία Αντίστασης του Αγίου Πίου, να ψεκάζει ιερό νερό σε ένα ιρλανδικό κυβερνητικό κτίριο ενώ προσεύχεται για τον Σατανά να “φύγει από αυτό το μέρος”.
Οι αδελφές Καρμελάιτ για το ιερό πρόσωπο του Ιησού, είχαν σπάσει ξανά τα μέτρα περιορισμού για την δημιουργία ενός θρησκευτικού καταφυγίου και στον ιστότοπο GoFundMe έχει συγκεντρωθεί γύρω στις 70.000 λίρες από πιστούς για να πληρωθούν τα πρόστιμα.
Όπως αναφέρεται, τόσο ο ιερέας, που κηρύττει, όσο και οι Αδελφές Καρμελάιτ, λειτουργούν ανεξάρτητα από την Καθολική Εκκλησία.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.