Θετικοί στον κοροναϊό ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

O Τομ Χανκς και η σύζυγος του, Ρίτα Γουίλσον  βρίσκονταν στην Αυστραλία. «Αισθανθήκαμε λίγο κουρασμένοι, ήμασταν κρυολογημένοι και νιώσαμε πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε ρίγη που επέμεναν και δέκατα. Για να είμαστε ειλικρινείς και να ενημερώνουμε, όπως απαιτείται στον κόσμο αυτή τη στιγμή, κάναμε το τέστ για το coronavirus και βρεθήκαμε θετικοί», γράφει ο Χάνκς, στο Instagram. «Καλά ως εδώ, αλλά τι κάνω τώρα;» συνεχίζει ο Τομ Χάνκς, «οι γιατροί  έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούνται. Εμείς οι Χανκς, λοιπόν,  θα εξεταστούμε, θα είμαστε σε παρακολούθηση, θα απομονωθούμε για όσο διάστημα απαιτεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Θα σας κρατάμε ενήμερους. Φροντίζετε τον εαυτό σας!».

Ο Χανκς και η Γουίλσον είναι εκτός Λος Αντζελες και βρίσκονται στην Gold Coast της Αυστραλίας, για τις ανάγκες της παραγωγής βιογραφικής ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ και τον μάνατζερ του, τον παντοδύναμο στην μουσική βιομηχανία, συνταγματάρχη Πάρκερ. Κάθε εργασία για την ταινία, έχει σταματήσει.

Η Warner Bros ανακοίνωσε επίσης πως «συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας της Αυστραλίας για να εντοπίσουμε και να επικοινωνήσουμε με όποιον μπορεί να έχει έρθει σε άμεση επαφή με τα άτομα που είναι θετικά στον COVID-19. Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της εταιρείας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και λαμβάνουμε προφυλάξεις για να προστατεύσουμε όλους όσους εργάζονται στις παραγωγές μας σε όλο τον κόσμο». Η Ρίτα Γουίλσον εκτός απ τη δουλειά της με την ομάδα παραγωγής της ταινίας, επισκέφθηκε το Emporium Hotel South Bank την Πέμπτη, την Όπερα του Σίδνεϋ, το Σάββατο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής Australia Today.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.