Η «Βασίλισσα Ελισάβετ» υπέβαλλε αίτηση για επίδομα στην Κύπρο

Παρά το ότι αρκετοί Κύπριοι πολίτες άργησαν ή και ακόμη δεν έλαβαν ειδικό επίδομα από την Κυβέρνηση, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως δεν έχασαν το χιούμορ τους. Όχι μόνο δεν το έχασαν  αλλά αποφάσισαν να τρολάρουν και το σύστημα αλλά και τους λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας.

Τα τραγελαφικά που καταγράφηκαν στη συμπλήρωση των αιτήσεων για τα ειδικά επιδόματα αποκάλυψε στο Πρωτοσέλιδο ο λειτουργός Φάνος Κουρουφέξης. Η«Βασίλισσα Ελισάβετ» λοιπόν αποφάσισε να υποβάλει αίτηση για ειδικό επίδομα. Δεν έφθανε αυτό πήγε να διαμαρτυρηθεί στο Υπουργείο ότι δεν έλαβε το επίδομά της! Αποτέλεσμα φυσικά ήταν να φύγει με λυμένες τις απορίες (γιατί δεν πήρε το επίδομά της!) από τους λειτουργούς του Υπουργείου.
Πάντως ο κ.Κουρουφέξης επανέλαβε ότι πρέπει να γίνεται προσεκτικά η συμπλήρωση των αιτήσεων τόσο από τους εργοδότες όσο και από τους υπαλλήλους.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα έγιναν από εργοδότες που δήλωναν λάθος στοιχεία. Όπως είπε ο κ.Κουρουφέξης ένας κύριος είχε περίπτερο και εστιατόριο και μπέρδεψε τους υπαλλήλους. Ο ίδιος επέμενε ότι έπρεπε να γίνουν οι πληρωμές.

«Πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι σοβαρά. Μας έπαιρναν τηλέφωνο υπάλληλοι ότι δεν πληρώθηκαν και εν τέλει εντοπίζαμε ότι οι εργοδότες έκαναν λάθη στη συμπλήρωση αιτήσεων», κατέληξε ο λειτουργός.

Τόσο στον εν λόγω λειτουργό όσο και στους υπόλοιπους του Υπουργείου Εργασίας ευχόμαστε υπομονή!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.