Ελένη Γερασιμίδου για τη νικήτρια του Big Brother: Έβριζε, έδερνε και της έδωσαν και 100.000 ευρώ;

Η Ελένη Γερασιμίδου δε δίστασε να σχολιάσει τα ριάλιτι της τηλεόρασης ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της.

Σαφή θέση για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης πήρε η Ελένη Γερασιμίδου, χωρίς να μασάει τα λόγια της. Η αρχή έγινε με το Big Brother και τη νικήτριά του.

“Καταλαβαίνω ότι είναι μια δύσκολη εποχή και πρέπει οι άνθρωποι από κάπου να βγάλουν λεφτά. Αλλά σήμερα είδα τη νικήτρια του Big Brother και λέω σε τόση παρακμή βρισκόμαστε; Δεν το λέω για το κορίτσι το καημένο, αλλά για τον καημένο τον κόσμο. Αυτό θέλουμε από τους ανθρώπους; Βλέπω μία να βρίζει, να κοπανάει τις πόρτες, να δέρνει τις άλλες και της έδωσε ο κόσμος 100 χιλιάρικα;” αναρωτήθηκε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

Στην κόρη μου δεν άρεσε το “Εμείς κι εμείς”

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε και στην κόρη της Ελένης Γερασιμίδου και συγκεκριμένα στο αν θα παντρευτεί αλλά και αν έχει παρακολουθήσει την τηλεοπτική πορεία της μητέρας της.

“Η κόρη μου θα παντρευτεί όταν θέλει και αν θέλει να παντρευτεί. Σημασία έχει ότι είναι καλά. Στην κόρη μου δεν άρεσε το “Εμείς κι εμείς”. Μου λέει κάθεστε σε κάτι καναπέδες, γελάτε και κουτσομπολεύετε” δήλωσε η αγαπητή ηθοποιός η οποία αναφέρθηκε και στον σύζυγό της.

“Με τον άντρα μου τώρα που είμαστε στο σπίτι και οι δύο πολλές ώρες, μάλλον είμαστε καλύτερα. Δεν έχουμε πολλές κόντρες. Φαίνεται οι κόντρες προκύπτουν με τη δουλειά και τις ιδέες του καθενός” τόνισε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οτιδήποτε μπορεί να μετατραπεί σε αιτία καβγά μεταξύ τους, ακόμη και το σπίτι.

“Το σπίτι είναι εργοτάξιο. Τώρα είναι λίγο συμμαζεμένο γιατί θα ερχόσουν εσύ. Δεν μου αρέσει που κάθε τόσο βλέπουμε το σπίτι του ενός και του άλλου στην τηλεόραση και φυσικά ποτέ δεν το βλέπουμε ολόκληρο. Βλέπουμε κάτι γωνίτσες και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε” συνέχισε, ενώ αποκάλυψε πως τον Δεκέμβριο έκλεισε τα 71.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.