Γκάφα Δημοσιογράφου: Είπε ότι ο Σαίξπηρ πέθανε χθες απο κορωνοιό [video]

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή, ανακοίνωσε πως ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “ένας από τους σημαντικότερους λογοτέχνες όλων των εποχών” πέθανε από κορονοϊό, σε μια γκάφα άνευ προηγουμένου.

Ο Ουίλιαμ ‘Μπιλ’ Σαίξπηρ από το Γουόργουικσαιρ, ένας από τους πρώτους ανθρώπους παγκοσμίως που έλαβαν εμβόλιο κατά του κορονοϊού, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ο συγγραφέας Ουίλιαμ Σαίξπηρ απεβίωσε το 1616.

Την περασμένη Πέμπτη, η ρεπόρτερ Νοέγια Νοβίγιο από την Αργεντινή, κατάφερε να μπερδέψει θεαματικά τους δύο Σαίξπηρ και να φτιάξει μια ενιαία προσωπικότητα, με στοιχεία του τότε και του τώρα.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της είπε: “Έχουμε έκτακτές ειδήσεις που μαε έχουν προκαλέσει έκπληξη, δεδομένου του μεγαλειου αυτού του άντρα. Μιλάμε για τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και τον θάνατο του. Θα σας ενημερώσουμε πώς συνέβη”

Καθώς οι εικόνες του ρεπορτάζ έδειχναν τον Μπιλ Σαίξπηρ να εμβολιάζεται, η Νοέγια συνέχισε να λέει: “Όπως όλοι γνωρίζουμε, πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους συγγραφείς της αγγλικής γλώσσας, για ‘μένα είναι ο κορυφαίος. Ήταν επίσης ο πρώτος άντρας που έλαβε το εμβόλιο του κορονοϊού. Πέθανε στην Αγγλία σε ηλικία 81 ετών”.

Το ξεκαρδιστικά σουρεαλιστικό ρεπορτάζ της Νοβίγιο έχει γίνει viral στο Twitter, συγκεντρώνοντας επικά σχόλια. Απολαύστε το:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.