Search

Γιατί η Ανάπλαση της Παραλίας Λουτρακίου δεν είναι επικοινωνιακός κράχτης

Πολλές φορές ακούσαμε για την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου και κάθε φορά οι δημότες που γνώριζαν το θέμα με κύριους ενδιαφερόμενους τους επιχειρηματίες της περιοχής ήλπιζαν ότι το έργο θα υλοποιηθεί άμεσα. Κάθε φορά το έργο για διαφορετικούς λόγους καθυστερούσε, αυτό όμως σημαίνει ένα και μόνο πράγμα ότι η Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη πάλευε γι’ αυτό το έργο πλησιάζοντας στη λύση όλο και πιο πολύ. Δεν έκανε πολιτικές εξαγγελίες με στόχο της υφαρπαγή των ψήφων όπως διαβάζουμε σε ένα δελτίο τύπου της Αντιπολίτευσης. Για ψεύτικες εξαγγελίες έχει νόημα να ομιλεί κανείς όταν το έργο δεν υλοποιείται εντέλει. Εδώ βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο, μια υπόσχεση, μια δέσμευση, έναν στόχο να γίνεται πράξη.
Επειδή η Αντιπολίτευση, μέλη της οποίας προέρχονται από τον συνδυασμό της νυν Δημοτικής Πλειοψηφίας, δυσκολεύεται μάλλον να παραδεχτεί με ανωτερότητα την θετική έκβαση, επειδή ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνεται πλήρως την τεράστια ανακούφιση των επιχειρηματιών και τη χαρά των απλών δημοτών και επισκεπτών που θα δουν ένα παραλιακό μέτωπο αντάξιο του Λουτρακίου, δεν μπορεί απλά να παραδεχτεί τη θετική έκβαση, να συγχαρεί τη Δημοτική Πλειοψηφία ή έστω να κρατήσει ουδέτερη στάση. Αντί γι’ αυτό επιλέγει να κατηγορήσει για αναβλητικότητα τον Δήμαρχο, έναν Δήμαρχο που άσκησε πιέσεις στα αρμόδια όργανα και στην Περιφέρεια, έναν Δήμαρχο που πάλεψε με την γραφειοκρατία και που απ’ ότι όλα δείχνουν τελικά ενέταξε το έργο της ανάπλασης. Είναι περίεργο που ο συντάκτης του Δελτίου Τύπου δεν γνωρίζει ότι η υλοποίηση του έργου της ανάπλασης ξεπερνούσε τις διοικητικές αρμοδιότητες του Δημάρχου. Εξάλλου τι νόημα έχει το πολιτικό φαίνεσθαι όταν δεν αποδεικνύεται εμπράκτως; Τι νόημα έχουν τα ωραία λόγια όταν δεν επιβεβαιώνονται από έργα;
Στη μέση της θητείας αυτής, ο ίδιος Δήμαρχος συνεχίζοντας το ίδιο όραμα που είχε και στην προηγούμενη θητεία του,  με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη ανακοίνωσε το έργο της Ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου Λουτρακίου. Τι λέτε κύριοι συντάκτες του δελτίου τύπου αν δεν σκόπευε να το υλοποιήσει έχει κανέναν νόημα να το διαδίδει δύο χρόνια πριν τις επόμενες εκλογές;

Σε ένα δελτίο τύπου γεμάτο κλισέ φράσεις και ξύλινο λόγο, γεμάτο αρνητική αύρα δυστυχώς η παράταξη της αντιπολίτευσης που υποσχέθηκε το καινούριο και την ελπίδα πριν τις εκλογές, μας εκπλήσσει με την παλαιάς κοπής προσέγγιση ενός θετικού νέου, ενός νέου που δεν αφήνει ούτε χαραμάδα για αρνητισμό και αντιπολίτευση.

Ακολουθεί το εν λόγω Δελτίο τύπου που παραθέτουμε προς επιβεβαίωση των γραφομένων μας;

Δύναμη δημιουργίας: ‘Επικοινωνιακός κράχτης η ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου’

Οι κυλιόμενες εξαγγελίες του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, για την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου, μπορεί να αποτελούν τον ιδανικό επικοινωνιακό κράχτη για τον ίδιο, ωστόσο μόνο ωφέλιμες δεν είναι για τον τόπο μας και την επιχειρηματικότητα του!

Ενώ επί του πρακτέου, εντείνουν τις ανησυχίες μας για την τύχη του συγκεκριμένου έργου, έναντι των πυροτεχνημάτων για το πολιτικό φαίνεσθαι του δημάρχου!

Θυμίζουμε ότι με τις σαν πουκάμισο αδειανό εξαγγελίες του δημάρχου, άρχισαν την προεκλογική περίοδο και συγκεκριμένα στις 24/4/2019, με προφανή στόχο, την εξαπάτηση του Δημότη και την υφαρπαγή της ψήφου του, ενώ συνεχίστηκαν ως αλληλολαναιρούμενες στις 24/11/2020!

Προχθές 05/04/2021 ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, έστριψε  το κέρμα στον αέρα και εκείνο στάθηκε όρθιο, με αποτέλεσμα να ξαναεπαναλάβει ατόφια την εξαγγελία του περασμένου Νοεμβρίου, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνίες!

Εκλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τους δημότες ως ιθαγενείς που εντυπωσιάζονται με πλαστικές χάντρες και φθηνά καθρεφτάκια!

Ο δήμαρχος  πλανάτε  πλάνην οικτρά, αν νομίζει ότι με την προχθεσινή οπερέτα και τους γνωστούς του πολιτικούς θεατρινισμούς, έσπειρε  λήθη στο φαύλο παρελθόν του, έπεισε τους πάντες και τα πάντα και εσαεί θα εμπαίζει την κοινωνία, δίχως να δίνει στην δημοσιότητα, το ξεκάθαρο στοχοχρονοδιάγραμμα του έργου της ανάπλασης!

Αιδώς Αργείοι, ο πολιτικός σας διασυρμός με την φαραωνική προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης του Δημότη, κατάντησε συρμός!

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που ο Δήμαρχος κάνει εξαγγελίες για την  Ανάπλαση Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.