Βασίλης Μπισμπίκης στο Πρω1νό: «Καταδικάζω κάθε μορφή βίας και είμαι πολύ μακριά από αυτό»

Καλεσμένος στο “Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από την επιτυχία της σειράς, μίλησε και για τις καταγγελίες που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες από Ελληνίδες και Έλληνες ηθοποιούς για συγκεκριμένες συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου.

«Εγώ έχω μεγαλώσει με την κυρία Συνοδινού, που ήταν πολύ σκληρή γυναίκα,. Έχω γνωρίσει σοβαρούς σκηνοθέτες που επίσης ήταν πολύ σκληροί αλλά ποτέ δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες όπως κι όλοι μας. Το προσωπικό είναι άλλη ιστορία.

Καταδικάζω κάθε μορφή βίας και είμαι πολύ μακριά από αυτό. Έχω το Cartel που είναι μια κολεκτίβα ανθρώπων και θέλω να είναι όλοι ευτυχισμένοι μέσα σε αυτό. Απλά πρέπει να υπάρξει ένα όριο σε όλα αυτά. Με τρομάζει ότι μπορεί να βγει κάποιος στην τηλεόραση και να πει κάτι για κάποιον, αυτό είναι ένα είδος αυτοδικίας… Και αν δεν ισχύει τι γίνεται;

Φοβάμαι που μπορεί να φτάσει αυτό και ότι θα χαθεί το νόημα. Θεωρώ πρέπει κάτι να προβλέψουμε σε αυτή την ιστορία για να μην χαθεί η μπάλα. Γιατί μπορεί σημαντικά πράγματα που έχουν συμβεί, μπορεί μετά να μπερδευτούν με άλλα πράγματα και να αποδυναμώσει την ουσία της ιστορίας. Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο», ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.