Αναβλήθηκε το Δημ. Συμβούλιο από πείσμα των Αρχηγών 4+1 Συνδυασμών – Οξύμωρο υποκριτικό Νο1 & Νο2

Τέσσερις Αρχηγοί Δημοτικών Συνδυασμών της Αντιπολίτευσης ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό ( κενό ) σκοπό. Τους ακολούθησε κι ένας ακόμα Αρχηγός. Ο κοινός σκοπός τους, παρουσιάστηκε ως η ανάγκη έκφρασης της πεποίθησής τους ότι δεν ακούγονται οι απόψεις τους. Απαίτησαν μάλιστα με αυτή τους την κίνηση διαμαρτυρίας να γίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο δια ζώσης και όχι μέσω διαδικτύου.

Οξύμωρο Υποκριτικό Νο1:

Η τεχνολογία που μεταδίδει το Συμβούλιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και το δείχνει σε ολόκληρο τον κόσμο δεν αρκεί για να ακουστούν, προτιμούν μία Συνεδρίαση δια ζώσης. Δηλαδή επεξηγώ μήπως καταλάβουμε όλοι μαζί: Νιώθουν να φιμώνονται όταν μιλούν σε απευθείας μετάδοση σε όλο τον κόσμο μέσω του zoom ή μέσω youtube που το βλέπουν όλοι ελεύθερα, αλλά επιθυμούν να συνεδριάσουν δια ζώσης επικαλούμενοι τη διαφάνεια και την περισσότερη ελευθερία έκφρασης και διάδοσης των απόψεών τους!

Μιλώντας για τις απόψεις τώρα φτάνουμε στο  Οξύμωρο Υποκριτικό Νο2

Επιθυμούν διακαώς να εκφράσουν τις απόψεις τους για την διαπραγμάτευση με τους συνεταίρους αλλά δεν απαντούν στο έγγραφο που εστάλη στον καθένα ξεχωριστά από τον Δήμαρχο,  ούτε συμπληρώνουν με δικές τους προτάσεις την υπάρχουσα πρόταση. Επίσης αν δεν μας απατά η μνήμη μας δεν έχει φέρει κανένας τους ολοκληρωμένη δική του πρόταση για να αποτελέσει τη βάση για διαπραγμάτευση. Μια διαπραγμάτευση την οποία επιθυμούν να ξεκινήσουν αλλά δεν την ξεκινούν και το κάνουν για το καλό του τόπου, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και πηγαίνοντας το καλό του τόπου, που είναι η θετική έκβαση της διαπτραγμάτευσης και η εργασιακή σταθερότητα της τοπικής κοινωνίας, ακόμα πιο πέρα.

Υποκριτικό και το παραπάνω λοιπόν, όσο και το να φορούν τις μάσκες στην ομαδική φωτογραφία αλλά μετά να τις βγάζουν για να τοποθετηθεί ο καθένας στον ίδιο χώρο και με τα ίδια άτομα παρόντα, αλλά να γράφει καλύτερα στην κάμερα η περιποιημένη εικόνα του εκάστοτε ομιλούντα χωρίς τη μάσκα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.