Αλλόκοτο! Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Το βράδυ της Δευτέρας ο ANT1 ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον τηλεοπτικό σταθμό δίπλα στη Φαίη Σκορδλα.
Κίνηση που ταράζει το τηλεοπτικό τοπίο πραγματοποίησε ο ΑΝΤ1. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σταθμός, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα θα παρουσιάζει το «Πρωινό», στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το “μαζί” και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.