Ακυρώνει τα τουριστικά πακέτα η TUI για Κρήτη (Χανιά), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Την ακύρωση όλων των ταξιδιωτικών πακέτων σε κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς, ανάμεσά τους και τα Χανιά, μέχρι και τις 13 Ιουνίου, ανακοίνωσε η TUI UK.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της βρετανικής εταιρίας, λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας, προχωρά στην ακύρωση όλων των πακέτων που αφορούν σε εννέα προορισμούς της Ελλάδας, λίστα που περιλαμβάνει και τα Χανιά.

Η εταιρία υπογραμμίζει ότι θα εξετάζει συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε κανονικά σε αυτούς τους προορισμούς, όπως έχει προγραμματιστεί», σημείωσε η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της TUI UK:

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το Καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε κανονικά σε αυτούς τους προορισμούς, όπως έχει προγραμματιστεί. Εξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.

Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας, έχουμε δυστυχώς ακυρώσει όλα τα πακέτα διακοπών στους ακόλουθους κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς :

Μέχρι και 13 Ιουνίου,

 • Αρούμπα
 • Κροατία
 • Κύπρος
 • Ελλάδα – Κρήτη (Χανιά), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο
 • Ιταλία
 • Τζαμάικα
 • Ισπανία – Ηπειρωτική Ισπανία, Φορμεντέρα, Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Μενόρκα, Λα Πάλμα
 • Τανζανία

Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται από αυτές τις ακυρώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα και θα μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά ή να αλλάξουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή εναλλακτική και να λάβουν κίνητρα κράτησης.

Εάν χρειαστεί να ακυρώσουμε τυχόν μελλοντικές διακοπές λόγω νέας κυβερνητικής εντολής, θα επικοινωνήσουμε απευθείας και θα επιδιώξουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες τουλάχιστον 7 ημέρες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους αυτή τη στιγμή”.

Οι πτήσεις που θα γίνουν κανονικά

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργούμε σε αυτούς τους προορισμούς. Εξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις αρχές Ιουνίου. Όλοι οι πελάτες θα ειδοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή τους.

Οι ακόλουθες αναχωρήσεις διακοπών θα γίνουν  όπως έχει προγραμματιστεί:

Από 17 Μαΐου

 • Πράσινο: Αλγκάρβε (Φάρο), Μαδέρα, Πόρτο Σάντο
 • Πορτοκαλί: Κρήτη (Ηράκλειο), Κως, Ρόδος, Κέρκυρα, Αγία Λουκία, Κούβα (Βαραδέρο), Αντίγκουα, Μπαρμπάντος, Γρενάδα

Από 27ης Μαΐου:

 • Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια, Λανζαρότε και Τενερίφη

Για να προσφέρουμε συνεχή ευελιξία και διαβεβαίωση στους πελάτες μας, έχουμε επεκτείνει την πολιτική μας για δωρεάν αλλαγές, ώστε να περιλαμβάνει κρατήσεις έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους έως και 14 ημέρες πριν από το ταξίδι για αναχωρήσεις έως τις 31 Αυγούστου και έως και 28 ημέρες πριν ταξιδέψετε για αναχωρήσεις από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2021».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.