Χρυσό Μέλι: Κουρκουμάς με Μέλι. Το Ισχυρότερο Αντιβιοτικό με Αντικαρκινικές Ιδιότητες

0

Πολλοί από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει τον κουρκουμά σαν μπαχαρικό. Κάποιοι τον έχετε χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία συνταγών που είναι ευεργετικές για το τον οργανισμό, ενώ κάποιοι τον αναγνωρίζεται απλά σαν μια κίτρινη σκόνη που αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της σε όλα τα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Μόνοι λίγοι όμως γνωρίζουν, ότι το  Χρυσό Μέλι (κουρκουμάς με μέλι) έχει αρχίσει να γίνεται μια ανεκτίμητη φυσική θεραπέια.

Ο κουρκουμάς περιέχει κουρκουμίνη (πολυφαινόλη – έχει αναγνωριστεί ως ενεργό βασικό συστατικό) που έχει εφαρμογή σε πάνω απο 150 θεραπευτικές δράσεις. Έχει ευρεία εφαρμογή σε παραδοσιακές φυσικές θεραπείες, λόγω των αντιοξειδωτικώναντιφλεγμονωδών και αντικαρκινικών ιδιοτήτων του.

Ο κουρκουμάς έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν ασθένειες και προωθεί τις φυσικές άμυνες του σώματος. Σε αντίθεση με τα συνθετικά αντιβιοτικά που κυκλοφορούν στα φαρμακεία, η κουρκούμη δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εντερική μικροχλωρίδα

Η κατανάλωση του Χρυσού μελιού βελτιώνει την πέψη και αυξάνει την ευεργετική δράση της χλωρίδας στο έντερο. Αυτό το μείγμα είναι το ισχυρότερο αντιβιοτικό και έχει πιστοποιηθεί από την Αγιουρβέδα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *