Δημοτικό Συμβούλιο για Φιλαρμονική Λουτρακίου, παραίτηση Π. Μαυρόπουλου και μουσικών [Video]

9

Το χθες, το σήμερα και το αύριο…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Γεωργίου μίλησε για την ιστορική αξία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου που μας έχει κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο. Προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί έθεσε ένα εύλογο ερώτημα: “Πως φτάσαμε στην παραίτηση, τα παιδιά πίναν νερό στ’ όνομά σας και υπήρχε εξαιρετική συνεργασία; Τι κινήσεις έγιναν και τι μέλλει γενέσθαι με την Φιλαρμονική Λουτρακίου;”

Πέραν της σημερινής κατάστασης, της οφειλής που υπάρχει και δεν μπορεί να τακτοποιηθεί λόγω του εντάλματος που εκκρεμεί εξαιτίας του Επιτρόπου υπάρχει και μια πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα προϊστορία που για πρώτη φορά συζητήθηκε τόσο ανοιχτά στο απόσπασμα παρακάτω:

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… 

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Δημοτικό Συμβούλιο για Φιλαρμονική Λουτρακίου, παραίτηση Π. Μαυρόπουλου και μουσικών [Video]

  1. Καλά ήταν τόσα χρόνια που πληρωνόσαντε μέσα απ´ τη ΔΑΕΤ και οταν σταμάτησαν να τς κονομάνε κάτω απ´ το τραπέζι ξαφνικά επαναστατήσανε

  2. Καλά τα λέει ο Μπάμπης αυτοί πίνανε νερό στό όνομα του Γκιώνη. Τι έγινε και τα σπάσανε;

  3. Από καιρό τώρα έπρεπε να είχε μπει μια σειρά και τάξη να λειτουργούν όλα με διαφάνεια όπως παντού. Οι εποχές που η κοτα γεννούσε τα χρυσά αυγά έχουν τελειώσει προ πολλού. Τώρα μόνο με σωστή σειρά μπορεί να λειτουργήσει η Φιλαρμονική και η μουσική σχολή. Το επίπεδο γνώσης που προσφέρει είναι υψηλό γι αυτό μπορεί να χρεώνει τις υπηρεσίες της και να εισπράττει έσοδα που να καλύπτουν έναν αξιοπρεπή μισθό για τους δασκάλους της. Όλα γίνονται αν υπάρχει καλή θέληση.

  4. Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;

  5. Καλά έκανε η Κόρινθος και πήρε τον Μαυροπουλο σε λίγο θα κλαίτε.Μπράβο Αλέκο Πνευματικε Γκιώνη τα έκανες σαν την μούρη σου.

  6. Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θες τους εχθρούς

  7. Να χαιρόμαστε τους Δημοτικούς άρχοντες τους ψεύτες καλά έλα μένα ο Αλέκος και πήρε τον Μαυροπουλο στην Κόρινθο!!!!!!!!

  8. για πια κότα και πια αυγά λες εδω δεν εχουν πληρωθει 6 χρόνια τώρα γδιάβασε τους λόγουε της παραίτησης και μετά μίλα .

  9. Καλύτερα που τον πήρε να ησυχάσουμε και να μείνει κάνα φράγκο στο Δημο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *