20/04/2024

Τα 10 ακριβότερα brands ρούχων στον κόσμο – θα παρασυρθείτε στην πολυτέλεια…

0

Τέλεια αισθητική, ακριβά υλικά, άψογη κατασκευή, τρελές τιμές

Το όνομα μετράει. Οι δέκα ακριβότερες φίρμες ρούχων και αξεσουάρ στον κόσμο σας δίνουν τον αέρα της χλιδής και της πολυτέλειας που θέλετε, αυτό σας έλειπε, δηλαδή. Ειρωνικό ή όχι, πάντως, το γεγονός είναι ότι τα προϊόντα αυτών των εταιριών διακρίνονται για την τέλεια αισθητική τους, τα ακριβά υλικά, την άψογη κατασκευή ενώ κάθε συλλογή τους δίνει ό,τι πιο καινούργιο στον χώρο της μόδας, παρουσιάζοντας ρούχα που γίνονται στη στιγμή κλασικά και φοριούνται και τις επόμενες χρονιές σαν «κομμάτια». Τσεκάρετε τη λίστα:

image

1. Louis Vuitton

Η Ρωσίδα Vodianova στο Παρίσι το 2007, ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας, κρατώντας την τσάντα που έχει γνωρίσει τις περισσότερες (κακές) απομιμήσεις στον πλανήτη: μία Louis Vuitton. Εκτός από τις θρυλικές τσάντες και αποσκευές, η εταιρία παράγει επίσης παπούτσια και κάθε χρόνο νέες σειρές ρούχων. Η φίρμα Louis Vuitton έχει γίνει συνώνυμο της φινέτσας και του πλούτου, με τα κλασικά της κομμάτια να βγαίνουν σε δημοπρασίες και να πουλιούνται για εκατομμύρια δολάρια. Μία αγορά Louis Vuitton θεωρείται επένδυση για το μέλλον και, ανα μη τι άλλο, ένα οικογενειακό κειμήλιο που μένει στην οικογένεια από γενιά σε γενιά.

image

2. Dolce and Gabbana

Η φωτογραφία είναι του Περουβιανού φωτογράφου Mariano Vivanco για την καμπάνια για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013. Η φωτογράφηση έγινε στην Ταορμίνα της Σικελίας, αποδίδοντας τον μεσογειακό χαρακτήρα και ταμπεραμέντο που θέλουν πάντα οι Dolce & Gabbana να δίνουν στις συλλογές τους. Τα ρούχα τους τώρα πουλιούνται σε περισσότερες από εκατό χώρες στον κόσμο και η δημοτικότητά τους συνεχίζει να αυξάνεται. Τα ρούχα τους, αντρικά και γυναικεία, είναι μοντέρνα κλασικά με μία ερωτική διάθεση ενώ συνδυάζονται με μία τεράστια σειρά από αξεσουάρ μεταξύ των οποίων παπούτσια, αρώματα και τσάντες. Οι Dolce & Gabbana επίσης σχεδιάζουν και μία μικρή αλλά πάντα χαριτωμένη σειρά παιδικών ρούχων.

image

3. Armani

Ο Τomas Skoloudik φωτογραφημένος από τον Giampaolo Sgura την καμπάνια εσωρούχων του Giorgio Armani για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013. Σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να λέγεσαι επιτυχημένος αν δεν έχεις στην ντουλάπα σου ένα κοστούμι Armani, τέλος. Εκτός όμως από τα υπερ-κλασικά τους κοστούμια, ο Οίκος προσφέρει και μία μεγάλη σειρά προϊόντων όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αρώματα. Πρόσφατα η εταιρία έχει στρέψει την προσοχή της και στις παιδικές σειρές ενώ τα κοστούμια τους διατίθενται και σε μέγεθος τζούνιορ. Καταστήματα και μπουτίκ Armani υπάρχουν πολλά στις μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου.

image

4. Guess

Η εταιρία είναι γνωστή για τις πολύ σέξι διαφημίσεις των τζην της ενώ στα καταστήματά της μπορεί κανείς να βρει μία μεγάλη σειρά προϊόντων όπως αρώματα, πορτοφόλια και πουκάμισα. Είναι μία γνήσια αμερικάνικη φίρμα που δίνει στο κλασικό αμερικάνικο προφίλ και στον χώρο των ακριβών ρούχων μία νεανική νότα φρεσκάδας.

image

5. Valentino

Η φωτογραφία είναι από την καμπάνια του Valentino για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Μία φίρμα υψηλής μόδας με μερικά από τα ακριβότερα ρούχα στον κόσμο, αγαπημένη των υπερ-πλούσιων πελατών. Πολύτιμα υφάσματα αλλά με μία διασκεδαστική διάθεση στα σχέδια που κάνει τα ρούχα ενδιαφέροντα και καθόλου βαρετά. Εκτός από τα γυναικεία και αντρικά ρούχα, ο Valentino σχεδιάζει και τσάντες, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ. Για τα απόλυτα θύματα της μόδας αλλά με πολύ ακριβά γούστα, ο Valentino φτιάχτηκε για εσάς.

image

Ακολουθήστε το LOOKmag στο Instagram.

6. Chanel

Η φωτογραφία είναι από την καμπάνια Obsession της Chanel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2011. Ένας από τους πιο μυθικούς οίκους μόδας, μία εμβληματική φίρμα που έχει επιβιώσει μέσα στις δεκαετίες δίνοντας το τέλειο στιλ. Ένα vintage φόρεμα Chanel μπορεί να κοστίζει μία μικρή περιουσία. Μία σίγουρη επένδυση –σκέφτονται οι πελάτισσες- για τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ο Οίκος Chanel προσφέρει μία τεράστια σειρά ρούχων, παπουτσιών και φυσικά την περίφημη σειρά αρωμάτων του. Η φίρμα που σχεδιάζει για κομψές γυναίκες που προτιμούν τα κλασικά κομμάτια, με μία μοντέρνα λεπτομέρεια πάντα.

image

7. Gucci

Η φωτογραφία είναι από την καμπάνια για το Fiat 500C by Gucci, ένα από τα δύο μοντέλα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας που σχεδίασε η διευθύντρια του δημιουργικού της Gucci, Frida Giannini. Και αυτό είναι η αποθέωση του ιταλικού στιλ. Για εκείνους που θέλουν να δείχνουν trendy, στιλάτοι και πλούσιοι, η Gucci είναι η φίρμα τους. Με μία μεγάλη συλλογή κομματιών που χαρακτηρίζονται διαχρονικά, ο Οίκος δεν παραλείπει να γοητεύει και τους fashionistas με σχέδια που ξεκινούν αυτομάτως μόδες. Η ιταλική φίρμα διαθέτει σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο όπου μπορεί κανείς να βρει τα ρούχα, τα αρώματα, τις τσάντες και τα άλλα αξεσουάρ τους.

image

8. Prada

Η φωτογραφία είναι από την καμπάνια της Prada για τη σειρά Resort 2015. Είναι γνωστό ότι «ο διάβολος φοράει Prada» και όλοι/όλες θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Επειδή πρόκειται για έναν κλασικό αλλά πάντα με προσωπικότητα, οίκο μόδας που βρίσκει απήχηση σε πολύ κόσμο. Η Prada προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από προϊόντα και, ενώ οι περισσότερες από τις κολεξιόν της είναι πολύ ακριβές, διαθέτει και κομμάτια που πουλιούνται σε τιμές προσιτές για το μεγάλο κοινό. Οι συλλογές της εταιρίας είναι πάντα γεμάτες πρωτοτυπία και διασκεδαστικό ύφος αλλά με μία αλάθητη αίσθηση της φινέτσας και του στιλ. Και φυσικά όλες θέλουν, κάποια μέρα, να αποκτήσουν μία από τις διάσημες τσάντες της Prada. Ή παπούτσια. Ή ρούχα. Τα πάντα όλα.

image

9. Marc Jacobs

Η Ginta Lapina και η Andrej Pejic ποζάρουν για την καμπάνια Marc by Marc Jacobs Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Μία φίρμα που είναι διάσημη για τα υπέροχα πανωφόρια της και τα τζάκετ αλλά και για την υπόλοιπη σειρά προϊόντων, από τσάντες μέχρι παπούτσια και αρώματα. Ένα οίκος trendy αλλά με ρούχα πολυτελείας που μπορεί να τα φοράει κάποιος για πολλά χρόνια χωρίς να χάνουν το στιλ και την φινέτσα τους. Τα ρούχα του Marc Jacobs είναι πολύ δημοφιλή σε νεαρούς celebrities και έχουν αναγάγει την εταιρία σε μία από τις διασημότερες και ακριβότερες στον κόσμο.

image

10. Dior

Η Marion Cotillard με μία κλασική τσάντα Lady Dior στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Ο Dior είναι ένας εμβληματικός οίκος μόδας που δημιουργεί τάσεις και καθιερώνει φετίχ, όπως οι πολυτελείς τσάντες για παράδειγμα. Το ίδιο διάσημα είναι και τα αρώματά τους που πουλιούνται σε πολλές χώρες σε όλο τον πλανήτη. «Μέσα» σε ένα Dior, μία γυναίκα νοιώθει ιδιαίτερη και εκλεκτική ενώ ταυτόχρονα κάνει μία «δήλωση» μόδας. Και αυτό κοστίζει.

 

 Πηγή: Athensvoice.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *