25/04/2024

Πως να φορέσεις το λευκό σου jean [Photos]

0

Αν δεν φορέσουμε, τώρα που μπήκε η Άνοιξη, το λευκό μας τζιν, πότε άραγε θα το κάνουμε; Το λευκό τζιν είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει πως φύγαμε από τη μουντάδα του χειμώνα και πως προετοιμαζόμαστε δυναμικά για το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι τρόποι να το συνδυάσουμε σωστά ώστε να απογειώσουμε το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά για τις πιο τολμηρές μπορεί εξίσου να συνδυαστεί με λευκό πουκάμισο, λευκό μπλουζάκι και ανάλογα την περίσταση και με τα κατάλληλα παπούτσια. Επίσης με ένα πολύ ελαφρύ πουλόβερ στα τις αποχρώσεις του γκρι και του καφέ.

Δείχνει μοναδικά κομψό αν το σετάρουμε με το γαλάζιο μας πουκάμισο, με ένα πουκάμισο με ρίγες ή μια μπλούζα στις αποχρώσεις του μπλε! Τολμήστε το!

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε από τη ντουλάπα μας και να εκμεταλλευτούμε τρία ρούχα κλειδιά: Αρχικά την μαρινιέρα μας, δένει αρμονικά με το λευκό μας παντελόνι και με κάμελ ή κόκκινα παπούτσια το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Επίσης εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο όλα τα καρό μας πουκάμισα, σε συνδυασμό με το λευκό μας παντελόνι αποτελούν την casual επιτομή της κομψότητας.

Τέλος με το σατέν φανελάκι μας και ένα ελαφρύ πανωφόρι θα δείχνουμε ασυναγώνιστα sexy chic!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *