ΠΡΟΣΟΧΗ Μία λωρίδα κυκλοφορίας στη γέφυρα Ποσειδωνίας [Video]

0

Πριν τη γέφυρα της Ποσειδωνίας έξω από τη Σχολή Μηχανικού έχει μία λωρίδα κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα και γι’ αυτά που κινούνται προς Λουτράκι και γι’ αυτά που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Τι είναι αυτά που γράφουμε; Πολύ απλά η αλήθεια φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Παντελής απουσία οποιασδήποτε διαγράμμισης και παντελής έλλειψη προστασίας των οδηγών, των επιβατών, θα λέγαμε και των πεζών αλλά τους πεζούς ας μην τους θίξουμε τώρα είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

Τι κάνει ο Δήμος; Γιατί δεν το φροντίζει; Μηδαμινό κόστος, εύκολη διαδικασία για ένα ζήτημα ζωής και θανάτου.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόλις στρίψει κάποιος στην οδό Παπανικολάου που είναι μια ευθεία θα δει μια πανδαισία από κολονάκια να κοσμούν την υπάρχουσα διαχωριστική γραμμή. Εκεί προφανώς υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.

Δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο θέμα ύστερα από απαίτηση συνδημοτών μας που στράφηκαν στο Loutrakitv.gr επειδή γνωρίζουν ότι ο Αντιδήμαρχος ΤΥ ενημερώνεται από τα blogs για τα προβλήματα που χρήζουν παρέμβασης και αν ο κ. Αντιδήμαρχος έσπευσε να παρέμβει για την απομάκρυνση βάρκας ύστερα από δημοσίευμα συναδέλφων μας, καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα θα πρέπει να παρέμβει εδώ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόσο επικίνδυνο είναι να μην υπάρχει διαχωριστική γραμμή που να σηματοδοτεί τον διαχωρισμό των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και να θυμίζει στους οδηγούς ειδικά στη στροφή να παραμένουν στη δική τους πλευρά και να μην ξεφεύγουν από τα όρια που τους αναλογούν, να μην μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και να μην προκαλούν ένα ακόμα ατύχημα σαν αυτά που συμβαίνουν συχνά στο εν λόγω σημείο.
Οδηγήσαμε και μέρα και νύχτα, στο τέλος του βίντεο και η ευθεία της οδού Παπανικολάου με τα κολονάκια.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *