Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ άνοιξε στη Γερμανία

0

Ένας περίεργος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ άνοιξε πρόσφατα στη Γερμανία και μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Το Bordoll, έτσι ονομάζεται, βρίσκεται σε έναν καταπράσινο δρόμο στο Ντόρτμουντ και διευθύνεται από μία 29χρονη γυναίκα που ονομάζεται Έβελιν Σβαρτς. Αυτή τη στιγμή, ο οίκος ανοχής στεγάζει 11 κούκλες από σιλικόνη και τις νοικιάζει για 80 ευρώ την ώρα.

Κάθε κούκλα των 30 κιλών έχει το δικό της όνομα και είναι αισθητικά μοναδική. Η Σβαρτς τις εισήγαγε από την Ασία, με την κάθε μία να κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οίκου ανοχής, οι κούκλες είναι «εξαιρετικά υψηλής ποιότητας».

«Οι κούκλες είναι πραγματικά οι γυναίκες των ονείρων» γράφει στην ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας πως είναι «πάντα πρόθυμες».

Οι 11 κούκλες κατηγοριοποιούνται ως «πραγματικές», «πολύ αδύνατες» ή «φανταστικές» και παρατίθενται στην ιστοσελίδα με τις πλήρεις προδιαγραφές τους – από το χρώμα των μαλλιών τους μέχρι τις αναλογίες του σώματός τους.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται επίσης να φέρνουν μαζί τους στολές για να ντύσουν τις κούκλες.

Η Σβαρτς εξηγεί πως ο οίκος ανοχής είναι πολύ δημοφιλής, με τις κούκλες να είναι κλεισμένες για περίπου 12 φορές την ημέρα από άνδρες κάθε ηλικίας από όλη τη χώρα. Υποστηρίζει δε, πως το 70% των πελατών της επιστρέφουν για δεύτερη φορά, και πως συχνά έχουν «ανεκτικές» συζύγους, που περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο.

Η Σβαρτς ανέφερε επίσης, πως πρόσφατα αναγκάστηκε να αντικαταστήσει την «Άννα», μια από τις πιο δημοφιλείς κούκλες του οίκου ανοχής, γιατί ένας πελάτης την έσπασε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *