Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη της οδού Αγίου Φανουρίου στο Λουτράκι δείτε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ [Video]

7

Έτσι είναι αυτά: Όταν αποφασίζει η δημοτική αρχή Γιώργου Γκιώνη να φέρει εις πέρας μια διαδικασία το κάνει, είτε πρόκειται για μεγάλα πράγματα που απαιτούν πολύ χρόνο είτε πρόκειται για ζητήματα της καθημερινότητας που ζητούν λύση και τρόπο για να γίνουν και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα. Ένα τέτοιο ζήτημα που θα διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων στην περιοχή δίπλα στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου είναι η διάνοιξη της οδού Αγίου Φανουρίου. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με προϊστάμενο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θανάση Γεωργίου έσκυψαν πάνω από το πρόβλημα των δημοτών και βρήκαν λύση. Έτσι ξεπερνώντας τις δυσκολίες, μην μου πείτε για τα πεύκα ήταν το τελευταίο, έγινε η διάνοιξη που δίνει ανάσα στην περιοχή και έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από έργα που γίνονται για να κάνουν την πόλη μας περισσότερο ανθρώπινη και προσβάσιμη.
Στο παρελθόν σας είχαμε δείξει  το γκρέμισμα του τοίχου στα Ουζερί στην πλατεία 25ης Μαρτίου, τη διάνοιξη της οδού Περικλέους, αναμένουμε την ολοκλήρωση της πλατείας Περικλέους και κάτι μας λέει ότι έχουμε να δείξουμε πολλά ακόμα έργα μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας και οι κορδέλες να μπαίνουν στο γνωστό στέκι εμπλουτίζοντας τη συλλογή.

Πηγή: Loutraktiv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη της οδού Αγίου Φανουρίου στο Λουτράκι δείτε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ [Video]

  1. ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΧΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

  2. α ρε αμεροληπτοι μπλογκερ που υπαρχουν στον δημο μας….

  3. Στο στέκι του σάκη μια κορδελα λειπει αυτη απ το γηπεδο της Περαχωρας

  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ;

  5. Συνέχισε έτσι Δήμαρχε Γιώργο Γκιώνη με την ομάδα σου που πετάει!

  6. Εργοτάξιο το Λουτράκι Μπράβο σας κάντε όμως κάτι και στους Αγίους ίδιος δήμος είμαστε δεν είμαστε παιδιά κατώτερου θεού έλα μια βόλτα δήμαρχε μόνο στις πίτες πηγαίνεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *