25/04/2024

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.Π ΚΟΡΙΝΘΟΣ 

0

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου για τα κορίτσια του Ποσειδώνα με 3-2 σετ.
Η ανανεωμένη κατά τα 3/7 στην βασική της επτάδα αθλητριών σε σχέση με την περσινή -{ που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια της Ένωσης και τριταθλήτρια Ελλάδος }-ομάδα του Λουτρακίου έδειξε εχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου με την απόδοσή της ότι στόχος της και για φέτος είναι να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι σε μία ομάδα σχετικά εμπειρότερη ενισχυμένη και με μεταγραφές σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία αυτή του Α.Σ.Π.Κόρινθος που έχει τους ίδιους στόχους , νικώντας την δίκαια καθαρά αλλά δύσκολα όπως ήταν και αναμενόμενο , σε ένα εξαιρετικό ματς με 3-2 σετ.<!–more–>
Να σημειωθεί ότι στη βασική επτάδα αυτής της ομάδος αγωνίζεται μόνο μία αμιγώς Νεάνιδα {η αρχηγός Ελένη Θώδη}
ενώ άλλες πέντε αθλήτριες είναι Κορασίδες και μία Παγκορασίδα.
Με την νίκη αυτή οι νεαρές αθλήτριες κατά μεγάλο ποσοστό λαμβάνουν την πρώτη θέση του Ομίλου και με μεγάλη πιθανότητα θα αγωνισθούν στην επόμενη Φάση του Θεσμού σε διπλό Αγώνα νόκ-άουτ με τον δεύτερο του του Β΄ Ομίλου Γ.Σ Σπαρτιατικό για την πρόκριση στο FINAL-FOUR 2017-2018 .
Τα σετ : 25-21, 19-25, 26-28, 25-20, 09-15
Η σύνθεση του Α.Ο Ποσειδών Φάνη-Βλάσση-Νομικού-Βατούση-Μπεκιάρη-Μπαχλαβά-Παντελέων-Γαϊτάνου-Γκιώνη-Καραβούλη-Πατουχέα-Θώδη-Δόσχορη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *